«Αστειότητες τα περί στοιχηματισμού»

Gazzetta team
«Αστειότητες τα περί στοιχηματισμού»

bet365

Για τους λόγους που δεν κάθεται πλέον στον πάγκο του Ρεθύμνου μίλησε ο Στέργιος Κουφός, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για τον αγώνα με την Ελευσίνα.

Αναλυτικά όσα είπε πρώτην τεχνικός του Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός, στην εκπομπή «JUMP SHOOT» στο ΑΡΤ:

Για την λύση της συνεργασίας με το Ρέθυμνο: «Είμαι στεναχωρημένος, που έφυγα από την ομάδα, που αγαπάω πολύ. Ηταν θέλημα θεού»

Για τους λόγους της αποχώρησης από την ομάδα της Κρήτης: «Η πορεία του Ρεθύμνου τα δύο τελευταία χρόνια είναι σαν να παίρνει το πρωτάθλημα. Διαφορά φιλοσοφίας ήταν ο λόγος νομίζω, αν και δεν μου είπε κάποιος ξεκάθαρα τι έγινε. Φιλοσοφία, που είχε να κάνει με το Αμερικάνοι και Ελληνες. Από την αρχή της χρονιάς υπήρχε κάτι...»

Για την φημολογία περί στοιχηματισμού στο ματς με την Ελευσίνα: «Αυτά είναι αστειότητες. Δεν χρειάζεται να μιλάμε παραπάνω. Αποδείχτηκε ότι είναι ψέμματα. Οπως ψέμματα ήταν και ότι ο μεγαλομέτοχος ήρθε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Ελευσίνα και μίλησε σε μένα»

Για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Εχει επανέλθει 100% η φυσιολογική μου ζωή. Είμαι πανέτοιμος για τα πάντα. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό για όλους».

 

Τελευταία Νέα