Ζαγκλής: «Ανοίγουμε νέους δρόμους για το άθλημα μας»

Gazzetta team
Ζαγκλής: «Ανοίγουμε νέους δρόμους για το άθλημα μας»

bet365

Με γραπτή δήλωση του ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο FIBA E-Sports Open 2020.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τόσο τον Πρόεδρο κ. Μουζουρίδη όσο και τον Γενικό Διευθυντή κ. Αντωνίου. Η συμμετοχή της Κύπρου στο FIBA Esports Open 2020, την πρώτη διοργάνωση e-sports της FIBA είναι ιστορικής σημασίας.

Στις πρώτες συζητήσεις που κάναμε με τον κ. Αντωνίου πριν από μερικούς μήνες το FIBA Esports Open έμοιαζε σαν μία αρκετά μακρινή ιδέα που θα χρειαζόταν πολύ χρόνο για να υλοποιηθεί, αλλά, αποδείχτηκε πως όταν υπάρχει πραγματική διάθεση, μπορούν να υπερνικηθούν οι δυσκολίες. Η Κύπρος, μαζί με λίγες ακόμη Ομοσπονδίες, ανεξαρτήτως της θέσης που κατέχουν στο Παγκόσμιο Ranking της NIKE, έδειξαν πως μπορούμε να μετατρέψουμε τις στιγμές κρίσης σε αφορμές για να ανοίξουμε νέους δρόμους και νέες ευκαιρίες για το άθλημά μας.

Χαίρομαι ακόμα περισσότερο, διότι η Κύπρος, με ανοιχτή ματιά προς το μέλλον και τους ορίζοντες που ανοίγουν οι νέες τεχνολογίες, ήταν μία από αυτές της Ομοσπονδίες που ενστερνίστηκαν άμεσα ότι τα e-sports είναι ακόμα μία δεξαμενή από την οποία μεγαλώνουμε την οικογένεια της FIBA με νέους παίκτες και νέο κοινό, διαδίδοντας περισσότερο το μπάσκετ σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα