Χίμκι: Σημάδια διάλυσης, πιθανό να μην παίξει στη VTB League τη νέα σεζόν!

Χίμκι: Σημάδια διάλυσης, πιθανό να μην παίξει στη VTB League τη νέα σεζόν!

Gazzetta team
Χίμκι: Σημάδια διάλυσης, πιθανό να μην παίξει στη VTB League τη νέα σεζόν!

bet365

Ο Υπουργός Αθλητισμού των Περιχώρων της Μόσχας, Ρόμαρ Τεριούσκοφ αποκάλυψε πως η Χίμκι μπορεί να μην αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη VTB League, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν φέτος τη ρωσική ομάδα.

Η ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν το βράδυ της Πέμπτης 13/5 συνδυάστηκε με τον αποκλεισμό της Χίμκι στα προημιτελικά της VTB League ωστόσο το ζήτημα έχει να κάνει με τη βιωσιμότητα του κλαμπ, από τη στιγμή που οι δηλώσεις του Υπουργού Αθλητισμού των Περιχώρων της Μόσχας δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες.

Όπως, λοιπόν αναφέρει ο Ρόμαρ Τεριούσκοφ μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο TASS, η Χίμκι είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί στη VTB League την επόμενη σεζόν!

«Η ομάδα μπάσκετ της Χίμκι ίσως σταματήσει να παίζει στη VTB League. Σε κάθε περίπτωση, το μπάσκετ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στα Περίχωρα της. Τα προβλήματα του κλαμπ είναι γνωστά. Αν, λοιπόν την επόμενη σεζόν δεν παίξει στη VTB League, θα φτιάξουμε μια ομάδα στην περιοχή που θα παίζει σε χαμηλότερο επίπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών στη Χίμκι από την EuroLeague ενώ τερμάτισε στην τελευταία θέση με 30 ήττες σε 34 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξέι Σβεντ: Για δεύτερη φορά πρώτος σκόρερ στην EuroLeague (pic & vid)

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα