«Το ΝΒΑ και η EuroLeague ας ζηλέψουν το ματς της ΤΣΣΚΑ» (vid)

«Το ΝΒΑ και η EuroLeague ας ζηλέψουν το ματς της ΤΣΣΚΑ» (vid)

bet365

Η ΤΣΣΚΑ απέχει πλέον μια νίκη από τον τίτλο στη VTB League έπειτα από το επικό buzzer του Κάσπερ Ουέαρ στο Game 4 της σειράς των τελικών με τη Ζενίτ που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση και ο πρόεδρος της λίγκας, Σεργκέι Κουσένκο έμεινε εντυπωσιασμένος.

Η ΤΣΣΚΑ πήρε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο της δεύτερης παράτασης απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών της VTB League με τον Κάσπερ Γουέαρ να σκοράρει με τη λήξη του χρόνου για το 111-110.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει τρεις ευκαιρίες για το αποτέλεσμα που θα της δώσει τον τίτλο στη VTB League και ο πρόεδρος της λίγκας, Σεργκέι Κουσένκο ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο πρακτορείο TASS: «Ας ζηλέψει το ΝΒΑ και η EuroLeague αυτό το ματς! Δεν θυμάμαι τόσο εντυπωσιακό παιχνίδι σε ολόκληρη την ιστορία της VTB League. Σε κάθε περίπτωση, είμαι σίγουρος πως η Ζενίτ δεν έχει καταρρεύσει ακόμη και θα παλέψει ως το τέλος».

Το Game 5 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 30/5 στη Μόσχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα