Κατσικάρης: «Θέλω να συνεχίσω στη Μάλαγα»

Κατσικάρης: «Θέλω να συνεχίσω στη Μάλαγα»

bet365

Η Μάλαγα έμεινε εκτός playoffs στη Liga Endesa όμως ο Φώτης Κατσικάρης εξήγησε έπειτα από την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης πως θέλει να συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Ο Φώτης Κατσικάρης ανέλαβε μεσούσης της σεζόν τη Μάλαγα, αντικαθιστώντας στην άκρη του πάγκου τον Λουίς Κασιμίρο ωστόσο η Ουνικάχα έμεινε εκτός playoffs στην Ισπανία, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της με την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την πλευρά του, ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στην παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Μάλαγα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχω μεγάλη επιθυμία και ενθουσιασμό ώστε να συνεχίσω με την ομάδα. Γι’ αυτό αποδέχτηκα τις συνθήκες, ερχόμενος σε μια περίπλοκη κατάσταση. Γνώριζα ότι θα ήταν περίπλοκο… Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα για να δω τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ουνικάχα. Σε μια τόσο δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε άσχημα για την ομάδα, ήταν απογοητευτικό. Μου δίνει δύναμη για να δουλέψω και να βάλω αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλαγα - Ρεάλ 90-96: Ήττα και αντίο playoffs για την ομάδα του Κατσικάρη

Αντετοκούνμπο: Με Κατσικάρη και μέλη ελληνοϊσπανικού συλλόγου η παρουσίαση του βιβλίου (pics)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα