Αντετοκούνμπο: Με Κατσικάρη και μέλη ελληνοϊσπανικού συλλόγου η παρουσίαση του βιβλίου (pics)

Αντετοκούνμπο: Με Κατσικάρη και μέλη ελληνοϊσπανικού συλλόγου η παρουσίαση του βιβλίου (pics)

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εθνική ομάδα και ήταν ο βασικός ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφόρησε στην Ισπανία για τον Greek Freak.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στους πάγκους για λογαριασμό της Μάλαγα, κοουτσάροντας ξανά στη Liga Endesa μετά το πέρασμά του από τις Βαλένθια (2006-08), Μπιλμπάο (2010-13), Μούρθια (2015-16, 2017), Τενερίφη (2017-18) και Γκραν Κανάρια (2019-20).

Ο Κατσικάρης συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εθνική ομάδα και ήταν ο βασικός ομιλητής στην παρουσία του βιβλίου «Giannis Antetokounmpo: el MVP que surgió de la miseria» (σ.σ. «Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο MVP που σηκώθηκε από τη φτώχεια») που πραγματοποιήθηκε στη Μάλαγα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Ανδαλουσίας ενώ το παρών έδωσαν και μέλη του ελληνοϊσπανικού συλλόγου «Πόλις», μια κοινότητας όπου οι Έλληνες και οι Ισπανοί λάτρεις της ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας έχουν τη δυνατότητα να έρχονται σε επαφή και να συμμετέχουν σε δρώμενα που προβάλλουν το ελληνικό πνεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντετοκούνμπο έγινε βιβλίο στην Ισπανία! (pics)

Από τη Γρανάδα στα Σεπόλια για το βιβλίο του Αντετοκούνμπο (pics)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα