Ισπανία: 10 πόλεις υποψήφιες για τη συνέχιση του πρωταθλήματος

Gazzetta team
Ισπανία: 10 πόλεις υποψήφιες για τη συνέχιση του πρωταθλήματος

bet365

Η ACB ενημέρωσε τις 10 πόλεις που θέλουν να διοργανώσουν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Liga Endesa θα συνεχίσει την δράση της, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, με 12 ομάδες σε μία πόλη.

Επίσημα υπάρχουν 10 υποψήφιες πόλεις που θέλουν να φιλοξενήσουν το υπόλοιπο των αγώνων για την ολοκλήρωση της σεζόν και η ACB τις ενημέρωσε για όσα πρέπει να πληρούν.

Οι 10 πόλεις είναι οι Αλμερία, Ανδόρα, Βαρκελώνη, Γκραν Κανάρια, Μαδρίτη, Μενόρκα, Τενερίφη, Βαλένθια και Σαραγόσα.

Η ACB ανέφερε πως κάθε πρόταση θα εξεταστεί λεπτομερώς, ενώ το κυριότερο κριτήριο θα αφορά τις εγγυήσεις που θα υπάρχουν για την ασφάλεια όλων όσων θα συμμετέχουν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED