ΓεροΓιοβάισα: Χεζόνια θα την... πληγώσεις την πρώην;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Χεζόνια θα την... πληγώσεις την πρώην;

bet365

O ΓεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για το ματς της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στηρίζοντας τον Μάριο Χεζόνια.

Γεια σας φίλοι μου.

Ξέρω πως κάτι είχε πει ο λάτρης της βότκας. Ότι δεν θα ακουμπάει τις ελληνικές ομάδες για να μην υπάρχει αφορμή για να τον κράξουν μετά τις ήττες.

Όμως απόψε θα κάνω μια στάση στο ΟΑΚΑ για να δω τον Μάριο Χεζόνια. Ντεμπούτο θα κάνει ο Κροάτης που είναι τρελός και παλαβός με το... τριφύλλι και το δείχνει εδώ και πολύ καιρό.

Απέναντι του η πρώην ομάδα του στην Ευρώπη, η Μπαρτσελόνα. Νομίζω πως θα ήθελε να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο με την πράσινη φανέλα και να πληγώσει την πρώην ομάδα του.

Θεωρώ πως η απουσία του Νέντοβιτς θα του επιτρέψει να πάρει αρκετά σουτ και έτσι δεν θα είναι δύσκολο το over 8.5 σε πόντους στο 1.72. Ελπίζω ο Super Mario να μην μας απογοητεύσει.

Στο ΝΒΑ έπαιζε απέναντι στους κορυφαίους του πλανήτη, κάτι θα έμαθε. Να σε δω Μάριο, μην στείλεις τον κόσμο κουβά, πρόσεχε.

Πάμε να κλείσουμε την δυάδα μας. Μου αρέσει το ματς της Μακάμπι με την ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει ανάγκη τη νίκη για να παλέψει μέχρι τέλους για τα playoffs, ενώ η ΤΣΣΚΑ θα στερηθεί σε όλη τη σεζόν τον Μιλουτίνοφ.

Θεωρώ πως η κρισιμότητα του αγώνα για τη Μακάμπι θα μας πάει σε έναν άσσο με +6.5. Είναι εξαιρετικό το 1.60 και θέλω να πάμε με ασφάλεια για να μην χαθεί το ταμείο σήμερα.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα