ΓεροΓιοβάισα: Ώρα να ξυπνήσουν

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ώρα να ξυπνήσουν

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ποντάρει σε Αρμάνι και Μακάμπι και ελπίζει πως επιτέλους να... ξυπνήσουν.

Γεια σας φίλοι μου!

Ο λάτρης της βότκας είναι και πάλι εδώ. Ανανεωμένος με καινούριο αμόρε. Η Σβετλάνα μας τελείωσε εδώ και καιρό και βρήκαμε την νέα Μούσα μας.

Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν, πάμε να δούμε τα ματσάκια της Παρασκευής.

Δυστυχώς δεν έχει ματς ελληνικής ομάδας, αφού η αναμέτρηση του Ολυμπιακού αναβλήθηκε. Από την άλλη θα μπορούσα να πω και ευτυχώς γιατί γλίτωσα τις κατάρες των φίλων του Ολυμπιακού.

Αρμάνι - Ζαλγκίρις: Στο 1.70 η νίκη της Αρμάνι με -4.5

Η Αρμάνι υποδέχεται τη Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί μαζί με τη Μπάγερν είναι οι εκπλήξεις της σεζόν, όμως εγώ θα τους κοντράρω. Θεωρώ πως επιτέλους η Αρμάνι θα δικαιολογήσει τον ντορο που έγινε το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που έκανε.

Στο 3-3 οι Ιταλοί που σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούν. Η νίκη τους με -4.5 μου αρέσει πολύ και θα ρισκάρω. Η ποιότητα τους δεν είναι για τόσο χαμηλά στην κατάταξη.

Πάμε και στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Μακάμπι. Φαβορί οι Ισπανοί λόγω της παρουσίας τους μέχρι στιγμής και της θέσης τους στην βαθμολογία.

Βαλένθια - Μακάμπι: Στο 2.30 το διπλό της Μακάμπι

Η Βαλένθια είναι στο 5-3 και η Μακάμπι στο 3-6. Όμως εγώ πιστεύω ότι έφτασε η ώρα για το διπλό και θα στηρίξω τον Σφαιρόπουλου και τον Ντόρσεϊ.

Το 2.30 του διπλού με δελεάζει πολύ και δεν μπορώ να αφήσω την ευκαιρία. Η απόδοση μου κλείνει το.. μάτι. Αξίζει το ρίσκο.

Καλή τύχη σε όλους και καλά κέρδη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα