Eίναι καλός τώρα ο γεροΓιοβάισα με το 3/3;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Eίναι καλός τώρα ο γεροΓιοβάισα με το 3/3;

bet365

O γεροΓιοβάισα έδωσε απαντήσεις με το 3/3 της Τετάρτης και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς στο Ολυμπιακός-Μακάμπι.

Γεια σας φίλοι μου.

Μετά από έντονη αμφισβήτηση και κατάρες, ήρθε η απάντηση. Η δικαίωση για τον λάτρη της βότκας.

Ο γεροΓιοβάισα στήριξε Χάρισον και Σέρχιο και το ταμειάκι ήρθε πολύ εύκολα. Μερικοί βιάστηκαν να κράξουν στο live του ματς όταν ο Χάρισον δεν ξεκίνησε καλά, όμως στη συνέχεια ο παίκτης των Πειραιωτών είχε 16 με 4 τρίποντα.

Που είστε; Σας ψάχνω! Ωραία τα πανηγύρια, όμως απόψε θέλουμε πάλι να κρατηθούμε μακριά από τον κουβά (δύσκολο για γεροΓιοβάισα).

Αφού πήγαμε καλά στα ειδικά παικτών θα βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο.

Ο Πρίντεζης ξέρει τον τρόπο να κάνει τα δικά του στο... ζωγραφιστό. Ένας καλλιτέχνης της ρακέτας και θεωρώ πως μπορεί απόψε να είναι πρώτος σκόρερ στο ματς.

Δεν με πείθει μέχρι στιγμής η Μακάμπι. Ο Άγιος Γεώργιος μπορεί να τους διαβάσει και να τους... πληγώσει στη ρακέτα. Τον στηρίζω για πρώτο σκόρερ στο ματς.

Ολυμπιακός - Mακάμπι: Στο 6.50 πρώτος σκόρερ του ματς ο Πρίντεζης

Πάμε τώρα και στον νικητή.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει καλά με 2/3, ενώ μετρά 2 σερί νίκες στη Euroleague.

Πιστεύω πως έχει το ρόστερ και την ποιότητα να φτάσει σε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, παρόλο που κόντρα στον Σφαιρόπουλο δυσκολεύεται.

Η απόδοση της νίκης των ερυθρολεύκων με δελεάζει. Είναι πονηρή, αλλά εγώ δεν... μασάω. Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο κόντρα στην Αρμάνι άφησε υποσχέσεις και με γέμισε.

Ολυμπιακός - Μακάμπι: Στο 1.65 η νίκη του Ολυμπιακού

Δυο σημεία για το 2ο σερί ταμείο.

Aκολουθήστε τον γεροΓιοβάισα και θα πληρωθείτε. Έτσι είναι η ζωή.

Καλή τύχη σε όλους και πάντα δίπλα στα ταμεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα