Προολυμπιακό: Ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων

Προολυμπιακό: Ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων

Newsroom
Υπό… εξαφάνιση η πρώτη δόση των εισιτηρίων του Προολυμπιακού

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων της δεύτερης περιόδου για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Το Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 μέχρι τις 7 Ιουλίου θα κρίνει τη συμμετοχή ή όχι της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ήδη η πρώτη περίοδος κυκλοφορίας των εισιτηρίων έγινε ανάρπαστη, αφού τα διαθέσιμα κομμάτια εξαντλήθηκαν, με την ΕΟΚ να ανακοινώσει την έναρξη της δεύτερης περιόδου.

Στην ανακοίνωση, η Ομοσπονδία ενημερώνει (για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς, χωρίς αυτή τη στιγμή να είναι γνωστές οι ομάδες που θα αγωνιστούν σε αυτούς) πως αν η Ελλάδα φτάσει μέχρι εκεί, θα παίξει στην αναμέτρηση των 17:30.

Στο Προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική μας ομάδας θα αντιμετωπίσει σε πρώτη φάση την Αίγυπτο και τη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ στη συνέχεια θα διασταυρωθεί με τον όμιλο της Σλοβενίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Κροατίας.

@Photo credits: ΕΟΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα