Βραζιλία - Κροατία 94-67: Πρόκριση με πάρτι απέναντι στην παρέα του Χεζόνια!

Βραζιλία - Κροατία 94-67: Πρόκριση με πάρτι απέναντι στην παρέα του Χεζόνια!

bet365

Η Βραζιλία διέλυσε την Κροατία, στο Προολυμπιακό τουρνουά του Σπλιτ και πήρε την πρόκριση ως 1η στον 2ο όμιλο. Άστοχος ο Μάριο Χεζόνια.

Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει πως η Βραζιλία έκανε επίδειξη δύναμης. Διέλυσε τη διοργανώτρια του τουρνουά του Σπλιτ, Κροατία με σκορ 94-67 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, ως πρώτη στο 2ο γκρουπ.

Πλέον, οι Βραζιλιάνοι θα περιμένουν την αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Ρωσία (1/7) για να μάθουν τον αντίπαλό τους, με δεδομένη την πρόκριση του Μεξικό από το 1ο γκρουπ.

Ο Πέτροβιτς και οι Κροάτες!

Κανείς δεν πρέπει να λησμονήσει πως στον πάγκο της νικήτριας, βρίσκεται ένας συμπατριώτης των ηττημένων. Ο Άτσα Πέτροβιτς, ο οποίος ήταν ο θριαμβευτής μιας περίεργης αναμέτρηση για τον ίδιο και όλους τους Κροάτες!

Η Βραζιλία του «Πέτρο» δεν άφησε κανένα περιθώριο, ήταν καλύτερη σε όλες τις κατηγορίες και έφτασε σε μία άνετη νίκη, με τη διαφορά να φτάνει στους 30 πόντους, δύο λεπτά πριν το τέλος (92-62).

Ο Χετσχάιμερ τελείωσε το ματς με 20 πόντους και ο Καμπόκλο είχε 17, ενώ για την Κροατία ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχε 16 πόντους και ο Μάριο Χεζόνια 9 πόντους, με 7/8 βολές και 1/7 σουτ!

Πλέον, η Κροατία θα παίξει την πρόκριση απέναντι στην Τυνησία (1/7).

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 45-34, 71-55, 94-67

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα