Οριστικά χωρίς Γιόκιτς η Σερβία στο Προολυμπιακό τουρνουά

Οριστικά χωρίς Γιόκιτς η Σερβία στο Προολυμπιακό τουρνουά

Οριστικά χωρίς Γιόκιτς η Σερβία στο Προολυμπιακό τουρνουά

bet365

Οριστικά χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η εθνική ομάδα της Σερβίας.

Μπορεί οι Ντένβερ Νάγκετς να αποκλείστηκαν με «σκούπα» από τους Φοίνιξ Σανς ωστόσο ο Νίκολα Γιόκιτς δεν πρόκειται να ενισχύσει την εθνική ομάδα Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου.

Ο ίδιος ο MVP της regular season στο ΝΒΑ, με γραπτή του δήλωση εξήγησε ότι δεν θα βρεθεί μαζί με το συγκρότημα της χώρας του στην προσπάθεια που θα κάνει για το ένα και μοναδικό εισιτήριο του Τόκιο μέσα από το Προολυμπιακό:

«Με μεγάλη μου λύπη, αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να ανακοινώσω ότι παρά τη μεγάλη μου επιθυμία, δεν μπορώ να παίξω στην εθνική ομάδα. Απλά, η κατάσταση του σώματός μου απαιτεί μεγαλύτερη απουσία από τα παρκέ προκειμένου να ανακάμψει. Πρέπει να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν την ποιότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και χωρίς εμένα, κάτι που θα μας φέρει πολλή χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σερβία έχει στον όμιλό της, την Δομινικανή Δημοκρατία και τις Φιλιππίνες, ενώ στον άλλο όμιλο θα αναμετρηθούν η Ιταλία το Πουέρτο Ρίκο και η Σενεγάλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα