Αταμάν: «Ως σύλλογος ήμασταν από την αρχή αντίθετοι στο να παίξει με τη Σερβία ο Μίτσιτς, δεν έχει να κάνει με εθνικό συμφέρον»

Αταμάν: «Ως σύλλογος ήμασταν από την αρχή αντίθετοι στο να παίξει με τη Σερβία ο Μίτσιτς, δεν έχει να κάνει με εθνικό συμφέρον»

bet365

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για το θέμα της διαθεσιμότητας του Βασίλιε Μίτσιτς πριν το παιχνίδι της Τουρκίας με τη Σερβία ρίχνουν και άλλο λάδι στη φωτιά.

Σάλος έχει προκληθεί με τις κλήσεις των διεθνών παικτών, που πολλές φορές... τρακάρουν στις απαγορεύσεις των ίδιων των ομάδων, οι οποίες δεν τους επιτρέπουν να παίξουν στα παράθυρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η είδηση πως ο Εργκίν Αταμάν δεν επιτρέπει στον Μίτσιτς να αγωνιστεί κόντρα στην Τουρκία, σύμφωνα με τους Σέρβους, προκάλεσε αντιδράσεις, αφού ο ίδιος είναι προπονητής του και στην Εφές. Οι Σέρβοι έκαναν λόγο για αντικρουόμενα συμφέροντα, όμως ο Αταμάν έσπευσε να τους διαψεύσει σε δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ.

«Ως σύλλογος ήμασταν ενάντια στο να αφήσουμε τον Μίτσιτς να παίξει από την αρχή. Είπαμε όχι όταν ο παίκτης είχε δώσει τη διαθεσιμότητά του υπό την πίεση της σερβικής ομοσπονδίας. Την Πέμπτη (17/11) θα έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με την Μπαρτσελόνα που θέλουμε να προετοιμάσουμε με το πλήρες ρόστερ, ειδικά ελλείψει Λάρκιν.

Όπως η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε στον Καλίνιτς την άδεια, έτσι και εδώ δεν υπάρχει απόφαση με βάση τα εθνικά συμφέροντα ή τα αισθήματα. Είναι απόφαση του συλλόγου και η είδηση που αναφέρει ο σερβικός Τύπος περί απόφασης δικής μου είναι προκλητική» αναφέρει ο κόουτς της Τουρκίας και της Εφές».

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες τη Δευτέρα (14/11 - 21:00) με τη Σερβία να έχει ρεκόρ 4-3 και την Τουρκία 3-4, σε παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα την Εθνική μας.

@Photo credits: FIBA
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα