Ελλάδα - Βέλγιο: Σε φόντο... γαλανόλευκο η τελευταία παράσταση της Εθνικής πριν από το EuroBasket (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ελλάδα - Βέλγιο: Σε φόντο... γαλανόλευκο η τελευταία παράσταση της Εθνικής πριν από το EuroBasket (vid)

bet365

Η Ελλάδα υποδέχεται το Βέλγιο (στις 20:00) και το ΟΑΚΑ γέμισε από γαλανόλευκες σημαίες, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία «ζεστή» ατμόσφαιρα, στην πρόβα τζενεράλε της Εθνικής ενόψει EuroBasket.

Σε φόντο γαλανόλευκο θα υποδεχτεί η Ελλάδα το Βέλγιο (28/08, 20:00 Novasports/EON, Live στο Gazzetta) για τη δεύτερη υποχρέωσή της μέσα σε ένα τετραήμερο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο ΟΑΚΑ κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο, με πλήθος από σημαίες να υπάρχουν σε κάθε θέση της κεντρικής κερκίδας. Θυμίζουμε πως η ΕΟΚ έχει ανακοινώσει άλλο ένα sold out από το απόγευμα του Σαββάτου, με τον κόσμο να δίνει ξανά το «παρών», όπως και στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Εκτός των άλλων, ο Δημήτρης Ιτούδης πήρε επιτέλους ευχάριστα νέα από το ιατρικό επιτελείο, αφού υπάρχουν χαμόγελα για την κατάσταση του Σλούκα και πολύ θετικά μηνύματα για τη συμμετοχή του στο EuroBasket.

@Photo credits: Twitter/ HellenicBF

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα