Πάνγκος: Πάτησε ξανά παρκέ μετά από έξι μήνες

Πάνγκος: Πάτησε ξανά παρκέ μετά από έξι μήνες

Πάνγκος: Πάτησε ξανά παρκέ μετά από έξι μήνες

bet365

Ο Κέβιν Πάνγκος επέστρεψε στην ενεργό δράση, κάτι παραπάνω μετά από έξι μήνες απραξίας.

Ο Κέβιν Πάνγκος θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρά. Και η αποθεραπεία του να είχε πολύμηνη διάρκεια. Και όμως. Η απουσία του από τα παρκέ δεν είχε σχέση με κάποιο τραυματισμό.

Ο Καναδός πλέι μέικερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά, με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, στις 9 Φεβρουαρίου του 2022.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του Οχάιο και συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μόνο που ο πόλεμος που ξέσπασε στην Ουκρανία δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί με τη ρωσική ομάδα.

Και ουσιαστικά είδε το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω της συμφωνίας που είχε κάνει, να κυλάει χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί. Ο Πάνγκος κατάφερε να μείνει ελεύθερος και να έρθει σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και εκεί δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

Οπότε τι μένει; Το αποκούμπι της Εθνικής Καναδά.

Ο Πάνγκος ήταν στην αποστολή, στη νίκη των Καναδών απέναντι στην Αργεντινή με σκορ 99-87. Ο 29χρονος αγωνίστηκε για 6:19 και ήταν αλάνθαστος: 1/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Αντίπαλός του ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος μέτρησε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ενώ ο Νίκο Λαπροβίτολα πρόσθεσε 30 πόντους και ο Γκάμπριελ Ντεκ 16. Για τους Καναδούς, ο Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ είχε 23 (με 8 ασίστ) και ο Κέλι Όλινικ 21.

@Photo credits: FIBA
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα