Εθνική: Μέσα ο Παπαγιάννης για Ολλανδία, η 12άδα της Ελλάδας

Εθνική: Μέσα ο Παπαγιάννης για Ολλανδία, η 12άδα της Ελλάδας

Newsroom
Γιώργος Παπαγιάννης

bet365

Η Ελλάδα θα κοντραριστεί με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket (26/2, 20:30, Novasports 4, ERT 3) και ο Γιώργος Παπαγιάννης θα ακολουθήσει την αποστολή.

Μετά τη νίκη της επί της Τσεχίας στην πρεμιέρα, η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία (26/2, 20:30) για το δεύτερο ματς της στα προκριματικά του Παγκοσμίου.

Πέραν των Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ, ούτε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον μηνίσκο και αγωνίστηκε κόντρα στην Τσεχία παρά τις ενοχλήσεις. Αυτό το πρόβλημα όμως τον αφήνει εκτός από την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Όμως κανονικά στην αποστολή της Εθνικής θα είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω μυικού σπασμού που ένιωσε στον αριστερό προσαγωγό.

Έτσι ο Βασίλης Σπανούλης θα μπορεί να υπολογίζει κόντρα στους οράνιε στους: Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Δημήτρη Μωραϊτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Γιώργο Παπαγιάννη, Βασίλη Τολιόπουλο, Λευτέρη Μαντζούκα, Γιάννη Κουζέλογλου, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Βαγγέλη Ζούγρη, Μιχάλη Λούντζη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Όσα αναφέρει η ΕΟΚ

Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί σήμερα με τελικό προορισμό την Χάγη, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία (26/2, 20.30) για την δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Παπανικολάου, Μήτογλου, Λαρεντζάκης και Γουόκαπ , ενώ την πρώτη τους εμφάνιση αναμένεται να κάνουν οι Ναζ Μήτρου Λονγκ και Βαγγέλης Ζούγρης.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα