Πρέκας: «Είχαμε ενέργεια και διάθεση που μας έφερε τη νίκη»

Πρέκας: «Είχαμε ενέργεια και διάθεση που μας έφερε τη νίκη»

Newsroom
Πρέκας: «Είχαμε ενέργεια και διάθεση που μας έφερε τη νίκη»

bet365

Στο κομμάτι της ενέργειας στάθηκε ο Πέτρος Πρέκας μιλώντας για τη νίκη της Εθνικής Γυναικών επί της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Εθνική Γυναικών κατάφερε να γυρίσει... τον διακόπτη στο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία και να κάνει το 4/4 στα προκριματικά του Eurobasket 2023 με το τελικό 72-65 κάνοντας σπουδαίο βήμα πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέτρος Πρέκας, μετά την επικράτηση αυτή, στάθηκε στη διάθεση και την ενέργεια που έφεραν αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και πιο πολύ για τα κορίτσια. Είχαμε μεγάλη ενέργεια, τα σκαμπανεβέσματα ήταν φυσιολογικά, αλλά είχαμε την ενέργεια όπως είπα, αλλά τα κορίτσια είχαν και το πάθος και τη διάθεση αυτά τα στοιχεία που βγάζουν και μπορούν να γυρίζουν παιχνίδια και να φτάνουν σε νίκες.

Μέτρησε πολύ η διάθεση για τη νίκη. Νομίζω πως το θέλαμε περισσότερο. Ξέραμε πως η Μεγάλη Βρετανία ήταν πολύ δυνατή στο 4 και στο 5. Κάναμε προσπάθεια με ομαδική δουλειά να σταματήσουμε το low post παιχνίδi που έχουν και το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα