Χεζόνια: Και... επίσημα στις κλήσεις του Μρσιτς για την εθνική Κροατίας

Χεζόνια: Και... επίσημα στις κλήσεις του Μρσιτς για την εθνική Κροατίας

bet365

Πλέον είναι επίσημο: Ο Μάριο Χεζόνια βρίσκεται στις κλήσεις του Βέλικο Μρσιτς ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στο Σπλιτ.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Gazzetta.gr ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κροατίας, έγιναν γνωστές και οι κλήσεις του ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο Βέλικο Μρσιτς είχε προαναγγείλει την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στο συγκρότημα της χώρας και την Παρασκευή (28/5) έγινε πράξη.

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Κροάτης φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα ενισχύσει την «Χρβάτσκα» στην προσπάθεια που θα κάνει για πρόκριση στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα ο Μρσιτς κάλεσε τους Ούκιτς (Σπλιτ), Ρόγκιτς (Μιτελντέουτσερ), Κάτιτς (Σάσαρι), Γκντίντιτς (Τσιμπόνα), Κρούσλιν (Σάσαρι), Σιμόν (Εφές), Ντρέζνιακ (Τσιμπόνα), Γιορντάτο (Ζαντάρ), Πέρκοβιτς (Σπλιτ), Τίσμα (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπογκντάνοβιτς (Τζαζ), Χεζόνια (Παναθηναϊκός), Μαρτσίνκοβιτς (Σπλιτ), Ράμλιακ (Σλασκ), Γκάμπριτς (Όλντενμπουργκ), Περάσοβιτς (Σπλιτ), Σάκιτς (Σάρατοφ), Μπέντερ (Μακάμπι), Μπίλαν (Σάσαρι), Σάριτς (Σανς), Ζούμπατς (Κλίπερς), Ζίζιτς (Μακάμπι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Χεζόνια επιστρέφει στην Εθνικη Κροατίας»

Χεζόνια για Διαμαντίδη και Αλβέρτη: «Τα είδωλά μου!» (pic)

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα