Team 23 VS Team 34: Τζόρνταν και ΛεΜπρον κόντρα σε Σακίλ, Χακίμ και Γιάννη, αλλά ποιος θα κέρδιζε;

Αντωνία Σπανού
Team 23 VS Team 34: Τζόρνταν και ΛεΜπρον κόντρα σε Σακίλ, Χακίμ και Γιάννη, αλλά ποιος θα κέρδιζε;

bet365

Team 23 VS Team 34 με παίκτες των δύο αριθμών, μοναδικές 5άδες, αλλά ποιος θα ήταν ο μεγάλος νικητής;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Νο.23 και το Νο.34 στο ΝΒΑ το έχουν επιλέξει και φορέσει σπουδαίοι παίκτες και έχουν καταφέρει ο καθένας να γράψει την δική του ιστορία. Ο Μάικλ Τζόρνταν προφανώς ήταν εκείνος που έκανε ξεχωριστό το Νο.23, ενώ Χακίμ και Σακίλ φόρεσαν το 34 και του έδωσαν ξεχωριστό... βάρος, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να το απογειώνει.

Το fadeawayworld.net δημιούργησε δύο ομάδες με παίκτες που φορούν ή φορούσαν αυτούς τους αριθμούς και το αποτέλεσμα των δύο πεντάδων είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Παίκτες κορυφαίοι έχουν φορέσει τους δύο αριθμούς δημιουργούν δύο εντυπωσιακές, τουλάχιστον, ομάδες και το gazzetta.gr σας καλεί να επιλέξετε ποια ομάδα από τις δύο θα ήταν η μεγάλη νικήτρια.

Team 23 ή Team 34;

Άντονι Ντέιβις VS Σακίλ Ο' Νιλ

Άντονι Ντέιβις VS Σακίλ Ο' Νιλ

Μπλέικ Γκρίφιν VS Χακίμ Ολάζουον

Μπλέικ Γκρίφιν VS Χακίμ Ολάζουον

Τζίμι Μπάτλερ VS Γιάννης Αντετοκούνμπο

Τζίμι Μπάτλερ VS Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μάικλ Τζόρνταν VS Πολ Πιρς

Μάικλ Τζόρνταν VS Πολ Πιρς

ΛεΜπρον Τζέιμς VS Ρέι Άλεν

ΛεΜπρον Τζέιμς VS Ρέι Άλεν
Στην θέση των σέντερ έχουμε ένα μοναδικό δίδυμο. Ο Σακίλ Ο' Νιλ ήταν ένα «κτήνος» στην ρακέτα και σίγουρα έχει την προσοχή της ομάδας με το Νο.34. Ο Ντέιβις θα κάνει την προσπάθεια του να τον σταματήσει να μην φτάσει μέχρι το καλάθι. Στην επίθεση ο AD μάλλον θα έχει πάλι πρόβλημα, αφού ο Σακ ήταν πολύ δυνατός και επιθετικός. Πιθανότατα ο Σακίλ θα είναι ο σταρ για την ομάδα του, δύσκολα κάποιος τον σταματούσε και σίγουρα ο Ντέιβις όσο καλός και αν είναι θα είχε μειονέκτημα σε αυτό το δίδυμο.
Ο Γκρίφιν είναι σκληρός και αρκετά έξυπνος για να ξέρει ότι ο Χακίμ είναι τρομερός στο ποστ, αλλά δεν έχει ούτε το σώμα, ούτε τις ικανότητες για να τον σταματήσει. Ο Ολάζουον ήταν τρομερός στις τάπες και οι Πιρς και Άλεν που θα ήταν στην ομάδα του θα μπορούσαν να τον τροφοδοτούν. Ο Χακίμ θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα με τον αριθμό 23, αφού όσο καλός και να είναι ο Γκρίφιν δεν φτάνει στο επίπεδο του.
Οι δυο τους δημιουργούν το πιο... ταιριαστό ζευγάρι του παιχνιδιού. Ο Αντετοκούνμπο είναι ένα... θαύμα της φύσης και εκπληκτικός στο παρκέ, αλλά ο Τζίμι Μπάτλερ είναι ο τέλειος αμυντικός για εκείνον. Λατρεύει τις προκλήσεις και θα θελήσει να βγάλει τον Γιάννη από το παιχνίδι και να τον αναγκάσει να αλλάξει το στιλ του σουτάροντας περισσότερο απ΄έξω. Δύσκολα να κρατήσεις σε ρηχά νερά τον Έλληνα σταρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ενέργεια του Μπάτλερ δεν θα δώσει ό,τι χρειάζονται και οι υπόλοιποι.
Ο Τζόρνταν δίχως κουβέντα θα είναι ο πρωταγωνιστής του παρκέ. Με τον ΛεΜπρον να παίζει στον άσο θα έχει την ευκολία να σκοράρει και να βοηθάει επιθετικά την ομάδα του. Ο Πολ Πιρς όμως έχει αποδείξει τι είναι ικανός να κάνει και δεν πρόκειται να έκανε πίσω σε μια τέτοια πρόκληση. Ήταν κορυφαίος σκόρερ και ο ίδιος, ξέρει το πρέπει να κάνει και οι δυο τους δημιουργούν ένα εξαιρετικό δίδυμο, με τεράστιο ενδιαφέρον.
Στον άσο της ομάδας με το 23 ο ΛεΜπρον Τζέιμς αναλαμβάνει καθήκοντα οργανωτή. Θα προσπαθήσει να τρέξει την ομάδα του και να δημιουργήσει για του υπόλοιπους, ενώ ο Τζόρνταν δίπλα του θα του δώσει την δυνατότητα να σκοράρει εύκολους πόντους και ο ίδιος. Ο Ρέι Άλεν είναι καλός παίκτης, με καλό σουτ, αλλά ο «Βασιλιάς» θα ήταν εξαιρετικός με την συγκεκριμένη 5άδα γύρω του και φαίνεται να έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα.