Μπακς: Η έβδομη.. σκούπα της ιστορίας τους! (vid)

Νίκος Καρφής
Μπακς: Η έβδομη.. σκούπα της ιστορίας τους! (vid)

bet365

Οι Μπακς... καθάρισαν τους Χιτ με 4-0 και έτσι έφτασαν τις 7... σκούπες στην ιστορία τους στην postseason.

Μπακς δεν ξέχασαν τον περσινό αποκλεισμό από τους Χιτ στα playoffs. Eτοιμάστηκαν για να πάρουν την εκδίκηση φέτος και τα κατάφεραν με εντυπωσιακό τρόπο. Οκτώ μήνες μετά τον αποκλεισμό στην postseason της φούσκας, στην ημιτελική φάση της Ανατολικής Περιφέρειας, φρόντισαν να επιβάλλουν τη δική τους τάξη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Τα ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακά σε όλη τη σειρά και σκούπισαν τους αντιπάλους τους, περιμένοντας πλέον τον νικητή του ζευγαριού Νετς-Σέλτικς στα ημιτελικά της Περιφέρειας.

Στο Game 4 ο Greek Freak είχε 20 πόντους με 8/14 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 4/6 βολές, 15 ασίστ, 12 ριμπάουντ, 2 τάπες, κάνοντας άλλη μια γεμάτη εμφάνιση.

Το Μιλγουόκι κατάφερε να βγάλει σκούπα για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια, ενώ έφτασε τις 7 σκούπες στην ιστορία του στα playoffs.

Όταν σκουπίζουν κόσμο τα... ελάφια

Η πρώτη φορά που οι Μπακς σκούπισαν , ήταν τη σεζόν 1970-71 με την ομάδα των Ρόμπερτσον και Τζαμπάρ να φτάνει στον τίτλο στους τελικούς μετά το 4-0 επί των Μπούλετς.

Στη συνέχεια το 1974 επικράτησαν 4-0 των Μπουλς στους τελικούς Ανατολής, ενώ το 1978 επικράτησαν 2-0 των Σανς και πέρασαν στον 2ο γύρο.

Το 1983 καθάρισαν τους Σέλτικς με 4-0 στους ημιτελικούς Ανατολής, ενώ το 1986... σκούπισαν με 3-0 τους Νετς στον πρώτο γύρο.

Χρειάστηκε να περιμένουν πολλά χρόνια για να δουν και πάλι... σκούπα. Αυτό έγινε τη σεζόν 2018-19 τότε που έκαναν το... κομμάτι τους κόντρα στους Πίστονς, οι οποίοι αποτέλεσαν σάκο του μποξ. Για να έρθει το φετινό... πάρτι με το 4-0 απέναντι σε μια ομάδα που τους δυσκόλευε αρκετά τα τελευταια χρόνια, το Μαϊάμι.

Από την άλλη τα... ελάφια έχουν σκουπιστεί 6 φορές. Από Σίξερς (2 φορές), Σέλτικς, Πίστονς, Πέισερς και Χιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέιβις: Έκανε την αυτοκριτική του και επέστρεψε σαν ηγέτης! (infographic)

O Eμπίντ είπε «δεν σας ακούω» στο κοινό των Ουίζαρντς μετά από κάρφωμα! (vid)

Γκρίζλις - Τζαζ 111-121: Break με Μίτσελ-Κόνλεϊ και 2-1! (vid)

Ουίζαρντς - Σίξερς 103-132: Ετοιμάζουν τις... σκούπες με show Εμπίντ! (vid)

Μπλέιζερς - Νάγκετς 115-95: Πάρτι το Πόρτλαντ και 2-2! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα