Έντι Τζόνσον: «Στην Ελλάδα μού πέταξαν κέρμα, πόμολο και ψάρια»! (pic)

Έντι Τζόνσον: «Στην Ελλάδα μού πέταξαν κέρμα, πόμολο και ψάρια»! (pic)

bet365

Ο Έντι Τζόνσον, το «Πιστόλι» του Ολυμπιακού, ο σούπερ σκόρερ που έκανε θραύση στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 1994-95 με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» θυμήθηκε το πέρασμά του από την Ελλάδα με αφορμή την… επίθεση με pop corn στον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ένας φίλαθλος των Σίξερς πέταξε pop corn στον Ράσελ Ουέστμπρουκ ενώ εκείνος αποχωρούσε τραυματίας στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φιλαντέλφια με τους Ουίζαρντς, προκαλώντας το ξέσπασμα του Russ ενώ όσοι ήταν δίπλα του, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Ο φίλαθλος απομακρύνθηκε από το γήπεδο των Σίξερς, τα πνεύματα ηρέμησαν στη νίκη της ομάδας του Ρίβερς και ο Έντι Τζόνσον θυμήθηκε το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Είναι λάθος για έναν φίλαθλο να πετάει οτιδήποτε σε έναν παίκτη. Αν πάντως είχα την επιλογή, θα προτιμούσα ποπ κορν! Στο πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα με χτύπησαν με κέρμα και μου έκαναν ράμματα κάτω από το μάτι. Αργότερα στο ματς μου πέταξαν ένα πόμολο και ένα ψάρι! Έβαλα 35 στον #%οο τους και έφυγα! Κέρδισα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛεΜπρον για Ουέστμπρουκ: «Αν ήταν αντίστροφα θα τα δείχνατε ε;» (pic)

Ντέρικ Ρόουζ: Εσύ θαυμάζεις τον vintage ή τον σημερινό;

Γιανγκ υπάρχουν και χειρότερα: Το κοινό της Νέας Υόρκης μισούσε τον Ρέτζι Μίλερ! (pics & vids)

 

NBA Τελευταία Νέα