Hall Of Fame: Η Νατάλια Μπράιαντ φόρεσε το πορτοκαλί σακάκι του Κόμπι και συγκίνησε! (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Hall Of Fame: Η Νατάλια Μπράιαντ φόρεσε το πορτοκαλί σακάκι του Κόμπι και συγκίνησε! (pics & vids)

bet365

Τα πορτοκαλί σακάκια φόρεσε η «τάξη του 2020» του Hall Of Fame, ενώ την παράσταση έκλεψε η Νατάλια Μπράιαντ που φόρεσε εκείνο που θα έπαιρνε ο τεράστιος Κόμπι.

Ιδιαίτερη ήταν η βραδιά για τους ανθρώπους που ανήκουν στην «Τάξη του 2020» του Hall Of Fame, αφού η απουσία του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ δεν γινόταν να καλυφθεί. Όλοι φόρεσαν τα πορτοκαλί σακάκια, με την Νατάλια να παίρνει αυτό που θα φορούσε ο Κόμπι, ο πατέρας της.

Όλοι όσοι θα μπουν στο Hall Of Fame φέτος βρέθηκαν στην καθιερωμένη τελετή και πήραν το σακάκι και ένα δαχτυλίδι με το όνομα τους. Η τελετή ήταν να γίνει πέρυσι, αλλά ο κορονοϊός δεν το επέτρεψε. Στην class του 2020 ανήκουν μερικά τεράστια ονόματα, αφού πλην του Black Mamba, είναι οι Κέβιν Γκαρνέτ, Τιμ Ντάνκαν. Επιπλέον οι Ταμίνκα Κάτσινγκς (WNBA),Έντι Σάτον (προπονητής NCAA), Μπάρμπαρα Στίβενς (προπονήτρια NCAA γυναικών), Ρούντι Τομάνοβιτς (πρώην παίκτης και προπονητής των Ρόκετς) και Κιμ Μάλκι (προπονήτρια NCAA γυναικών).

H τελετή και η είσοδος στο Hall Of Fame θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον GOAT Μάικλ Τζόρνταν να είναι ο άνθρωπος που θα πει τον λόγο για τον σπουδαίο Κόμπι Μπράιαντ που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή μαζί με την κορούλα του, Τζίτζι.

Tα όσα έζησε ως αντίπαλος με τον Black Mamba στα παρκέ θυμήθηκε και ο Κέβιν Γκαρνέτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα