Ο ΛεΜπρον στην θέση του Τζόρνταν: Πόσα πρωταθλήματα θα έπαιρνε με Πίπεν και Ρόντμαν; (poll)

Αντωνία Σπανού
Ο ΛεΜπρον στην θέση του Τζόρνταν: Πόσα πρωταθλήματα θα έπαιρνε με Πίπεν και Ρόντμαν; (poll)

bet365

Όρεξη για συζήτηση έχουν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, με τον ΛεΜπρον να μπαίνει στην θέση του Τζόρνταν και το ερώτημα να είναι πόσα πρωταθλήματα θα κέρδιζε;
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μια συζήτηση που πάντα έχει ενδιαφέρον στον μπασκετικό κόσμο είναι η σύγκριση ΛεΜπρον και Τζόρνταν. Για την πλειοψηφία ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος παίκτης που έχει παίξει ποτέ μπάσκετ. Τα τρόπαια του, το πως το έκανε , η ποιότητα του έγραψε μοναδική ιστορία και η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να τον ξεπεράσει.

Ότι και να πει κανείς για τον MJ φαντάζει λίγο και φτωχό, ενώ δεν υπάρχουν πολλά που δεν έχουν γραφτεί. Ρεκόρ, 6 πρωταθλήματα, 2 three peat, αμύθητη περιουσία, φάσεις που έχουν μείνει στην ιστορία και ένα ντοκιμαντέρ του τρέλανε τους αριθμούς. Ο Τζόρνταν πήγε στους Μπουλς, έζησε τα ΠΑΝΤΑ και έχτισε έναν μύθο που όποιος προσπαθεί να πλησιάσει δέχεται... επίθεση.

Ο μοναδικός που έχει ξεκάθαρα το σθένος να το κάνει είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» θέλει να τον ξεπεράσει και αυτό είναι γνωστό. Δεν είναι πολλοί που θα τον βάλουν πάνω από τον MJ, ο ίδιος έχει φτάσει στα 36 του, αλλά φυσικά τα όσα έχει πετύχει δεν περνούν απαρατήρητα. Είναι το Νο.2 στην ιστορία και είναι στο παρκέ, στα 36 του και παλεύει να γίνει το Νο.1. Έχει φτάσει τους 4 τίτλους, έχει ακούσει πολλά, αλλά δεν πτοείται. Ο στόχος του είναι η κορυφή και παλεύει.

Οι εποχές είναι διαφορετικές και κάθε φορά που ανοίγει η κουβέντα, υπάρχει διαφορά στις απόψεις, αλλά έχει ενδιαφέρον να παίζουμε λίγο με τον χρόνο και τις εποχές, για να βλέπουμε πως θα ήταν τα πράγματα αν.

Και αυτό έκαναν και οι Αμερικάνοι. Ο ΛεΜπρον στην θέση του Τζόρνταν, έχοντας στο πλευρό του, τους δύο παίκτες που βοήθησαν πιο πολύ από τον καθένα τον MJ να χτίσει τον μύθο του. Πίπεν, με την ποιότητα και την αποδοχή του ρόλου του και Ρόντμαν με τρέλα και επιθετικότητα. Οι 3 τους πήραν τρεις τίτλους και φυσικά έμειναν στην ιστορία. Αν ο ΛεΜπρον είχε αυτούς τους δύο στο πλευρό του, θα ξεπερνούσε τον μύθο και τους τίτλους του Τζόρνταν.

Βέβαια, ο ηγέτης του Λος Άντζελες φρόντισε στην σύγχρονη καριέρα του να έχει δίπλα του, μερικούς από τους κορυφαίους παίκτης του ΝΒΑ, αλλά αξίζει να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να τον βάλουμε θεωρητικά σε μια άλλη εποχή.

Διαβάστε ακόμα

ΝΒΑ: Οι Νάγκετς χάνουν και τον Μπάρτον, μετά τον Μάρεϊ!

Νάγκετς - Γκρίζλις 120-96: Το δίδυμο Γιόκιτς-Πόρτερ είχε κέφια! (vid)

Θα τα κατάφερνε;

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα