Πέλικανς: Ο Ζάιον Ουίλιαμσον γίνεται point guard! (pic)

Πέλικανς: Ο Ζάιον Ουίλιαμσον γίνεται point guard! (pic)

Πέλικανς: Ο Ζάιον Ουίλιαμσον γίνεται point guard! (pic)

bet365

Ξεκίνησε ως πείραμα. Και πλέον οι Πέλικανς το έχουν καθιερώσει: Γνωρίστε τον point guard Ζάιον Ουίλιαμσον!

Το πείραμα της Νέας Ορλεάνης. Μεγαλεπήβολο, όπως ο Ζάιον Ουίλιαμσον! Και αν πετύχει, τότε θα αλλάξει τη θέση του point guard για πάντα. Στα τελευταία ματς, ο Σταν Βαν Γκάντι έχει τοποθετήσει τον Ζάιον στη θέση «1». Στην αρχή λόγω ανάγκης, με τους Λόνζο Μπολ και Νίκεϊλ Αλεξάντερ - Ουόκερ εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ουίλιαμσον έλαβε «λευκή επιταγή» να οδηγεί την επίθεση των Πέλικανς. Απέναντι στους Σίξερς, το Νο1 του Draft του 2019 μέτρησε 37 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ! Μετά τις εμφανίσεις του κόντρα σε Καβαλίερς και Κινγκς, ο Βαν Γκάντι αποφάσισε να κάνει την λύση ανάγκης, σε αναγκαία λύση.

Η μπάλα στα χέρια του και αυτός αποφασίζει τι θα γίνει. Ακόμη και μετά την επιστροφή των Μπολ, Ουόκερ.

Τόσο ο Ντοκ Ρίβερς, προπονητής των Σίξερς, όσο και ο Ρικ Καρλάιλ των Ντάλας Μάβερικς παραδέχτηκαν ότι ο Ουίλιαμσον είναι μοναδικός και εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλος για κάθε άμυνα.

Και μοιάζει δεδομένο. Γιατί αν οι Πέλικανς καταφέρουν να μετατρέψουν ένα... θηρίο όπως είναι ο 20χρονος, τότε η θέση του point guard μπορεί να αλλάξει για πάντα.

Ο Βαν Γκάντι δικαιολογεί την απόφασή του, μιλώντας για το μέλλον. Του μπάσκετ, του Ζάιον, των Πέλικανς. «Θέλουμε να δώσουμε περισσότερη εμπειρία σε αυτό (σ.σ.: στη θέση του point guard) όσο προχωράει, γιατί πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται το μέλλον του στο παιχνίδι. Το πιστεύω πραγματικά», εξήγησε.

Μοιάζει δεδομένο, κοιτώντας τα στατιστικά του, πως στα ματς που έχει χρησιμοποιηθεί ως point guard έχει ξεπεράσει τους μέσους όρους του σε όλες τις κατηγορίες (!), με τους Πέλικανς πλέον να κυνηγούν μία θέση στα playoffs, αρχικά μέσα από τη διαδικασία του play-in τουρνουά. Και βλέπουμε που μπορούν να φτάσουν οι Πέλικανς του point guard Ζάιον!

Διαβάστε ακόμα

Χόρνετς - Λέικερς 93-101: Αντέχουν οι λιμνάνθρωποι! (vid)

Πέισερς - Κλίπερς 115-126: Ο Τζορτζ... πλήγωσε την πρώην! (vid)

Τίμπεργουλβς - Νετς 97-127: Με πρωταγωνιστή Ντουράντ! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα