Η... ζημιά του Ολυμπιακού στη Βαλένθια και το show του Πολονάρα!

Νίκος Καρφής
Η... ζημιά του Ολυμπιακού στη Βαλένθια και το show του Πολονάρα!

bet365

H Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 32ης αγωνιστικής.

Η 32η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Πολονάρα είχε κέφια στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να πετύχει 2 ρεκόρ καριέρας. Μέτρησε 13 ριμπάουντ, ενώ συγκέντρωσε 36 βαθμούς στην αξιολόγηση σε ένα ρεσιτάλ. Μάλιστα άγγιξε και career high στους πόντους (23), αλλά έμεινε στους 22 απέναντι στην ομάδα του Κάτας. Ο Πολονάρα σούταρε με 5/6 τρίποντα και 3/5 δίποντα, ενώ είχε και 1/1 βολή σε μια εμφάνιση που του δίνει ώθηση ενόψει των επόμενων σπουδαίων ματς που έρχονται για τους Βάσκους,

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Τζέιμς Γκιστ δεν ήταν σε καλή βραδιά κόντρα στη Φενέρ και είχε μόλις 2 πόντους με 1/6 σουτ και -4 στην αξιολόγηση.

Η νίκη της αγωνιστικής: Tα διπλά του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ κόντρα σε Βαλένθια και Ζενίτ που καιγόταν για βαθμούς, αλλά και η μεγάλη νίκη της Εφές απέναντι στη Ρεάλ που κινδυνεύει.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 108 πόντοι της Εφές, το 14/20 τρίποντα της Μπασκόνια με Παναθηναϊκό, οι 11 ασίστ του Σλούκα, οι 23 ασίστ της Μακάμπι και οι 13/14 βολές της Μπασκόνια.

Limit-up: Ο Ολυμπιακός που πήγε μέσα στην έδρα της Βαλένθια που καιγόταν για τη νίκη και έκανε διπλό, αλλά και η Μπασκόνια που μετρά 4 σερί νίκες στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν.

Limit-down: Ρεάλ, Ζενίτ και Βαλένθια ήθελαν νίκες για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για την 8άδα, αλλά δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την κρισιμότητα των ματς κόντρα σε Εφές, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Αταμάν κέρδισε τη μάχη των πάγκων από τον Λάσο, οδηγώντας την Εφές σε μια εντυπωσιακή νίκη μέσα στη Μαδρίτη.

 

NBA Τελευταία Νέα