Νάγκετς-Χοκς 126-102: Χαμόγελα για το ντεμπούτο του Γκόρντον (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Νάγκετς-Χοκς 126-102: Χαμόγελα για το ντεμπούτο του Γκόρντον (vid)

bet365

Ο Άαρον Γκόρντον ήταν εκείνος που έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του στο ματς των Νάγκετς με τους Χοκς. Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ντένβερ και η ομάδα του έφτασε στη νίκη με 126-102.

Το είχε πει πολλές φορές όταν στο Ορλάντο. Δεν ήθελε να χάνει. Είχε βαρεθεί. Και γι' αυτό είχε ζητήσει trade από τους Μάτζικ, με το οποίο βρέθηκε στους Ντένβερ Νάγκετς.

Ε, όσο να 'ναι πρόκειται για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της Δύσης με 28-18 ρεκόρ και θεωρείται «σίγουρη» στην postseason του ΝΒΑ.

Λογικό και επόμενο όλο το ενδιαφέρον του αγώνα με τους Χοκς να ήταν στραμμένο πάνω του καθώς θα πραγματοποιούσε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα των Νάγκετς.

Μάλιστα ξεκίνησε στην πρώτη πεντάδα της ομάδας και στα 21 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 13 πόντους με 5/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Σίγουρα θεωρείται θετικό το ντεμπούτο του με την ομάδα του Ντένβερ, η οποία είχε ως πρώτο σκόρερ τον Τζαμάικαλ Γκριν. Ο 31χρονος φόργουορντ ήρθε από τον πάγκο και μέτρησε 20 πόντους με 7/12 εντός παιδιάς και 7 ριμπάουντ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έφτασε κοντά στο «triple double» με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ σημείωσε από τη πλευρά του 17 πόντου με 7/11 σουτ. Από τους Ατλάντα Χοκς ξεχώρισαν οι Τρέι Γιανγκ (21π., 7ασ.) και Ντανίλο Γκαλινάρι (14π.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα