Μάικλ Τζόρνταν: Δύο λέξεις του ήταν αρκετές για να σοκάρουν τον πλανήτη! (vid)

Μάικλ Τζόρνταν: Δύο λέξεις του ήταν αρκετές για να σοκάρουν τον πλανήτη! (vid)

Μάικλ Τζόρνταν: Δύο λέξεις του ήταν αρκετές για να σοκάρουν τον πλανήτη! (vid)

bet365

Δύο λέξεις ήταν αρκετές. Και όλος ο κόσμος σταμάτησε να γυρίζει. I' M BACK! Φαντάζεστε το μακρινό 1995 να υπήρχαν social media; Η επιστροφή του Μάικλ Τζόρνταν θα ήταν το Νο1 θέμα συζήτησης!

Τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο. Τα social media κρίνουν τα πάντα. Ασχολούνται με όλα. Σχεδόν με αδηφάγο τρόπο. Φαντάζεστε τι θα είχε συμβεί στις 18 Μαρτίου 1995, αν υπήρχε το Facebook, το Twitter και το Instagram; Ο Μάικλ Τζόρνταν με την επιστροφή του θα τα είχε διαλύσει όλα! Θα τα είχε ρίξει όλα. Και αν άντεχαν, όλα τα timeline θα έπαιζαν το ίδιο πράγμα...

Η επιστροφή του Air έγινε με ένα ταπεινό φαξ. Την υπέρτατη τεχνολογία της εποχής. Μόλις δύο λέξεις ήταν δικές του: I' m back! Δεν χρειάζονταν κάτι άλλο. Τίποτα ευφάνταστο.

Εκείνη την εποχή στις ΗΠΑ κυριαρχούσαν άλλες ειδήσεις. Η δίκη του θρύλου του NFL, Όου Τζέι Σίμπσον ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Είχε συμβεί η επίθεση στην αθλήτρια του πατινάζ Νάνσι Κέριγκαν, ενορχηστρωμένη από τον σύζυγο της συναθλήτριάς της, Τόνια Χάρτινγκ. Και φυσικά υπήρχαν δύο lockout, σε μπέιζμπολ και χόκεϊ. Ο Τζόρνταν αποφάσιζε να αφήσει πίσω του τους 18 μήνες ως παίκτης του μπέιζμπολ. Τότε που έμπαινε σε ένα λεωφορείο για να ακολουθήσει την ομάδα του σε διάφορα σημεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τότε που όλοι επέμεναν πως άρχιζε να καταλαβαίνει το παιχνίδι του μπέιζμπολ. Και πως αν επέμενε, θα ήταν κυρίαρχος, όπως στο μπάσκετμπολ. Μόνο που οι Σικάγο Μπουλς τον περίμεναν. «Σήμερα, ο Μάικλ Τζόρνταν ενεργοποιήθηκε ως μέλος των Σικάγο Μπουλς», ήταν η σύντομη ατάκα του Φιλ Τζάκσον.

Ίσως να ένιωσε και ανακούφιση, βλέποντας να επιστρέφει το κομμάτι που του έλειπε. Μην λησμονούμε πως οι Μπουλς δίχως τον Τζόρνταν μέτρησαν δύο συμπαθητικές σεζόν. Χωρίς τελικούς, τρόπαια και δακτυλίδια. Η επιστροφή του Τζόρνταν θα έφερνε ακόμη ένα three peat. Μία ακόμη Δυναστεία. Και όλα ξεκίνησαν από δύο λέξεις.

 

NBA Τελευταία Νέα