Ο «σοβαρός» Χάρντεν έχει μεταμορφώσει και έχει μεταμορφωθεί στους Νετς! (pics)

Ο «σοβαρός» Χάρντεν έχει μεταμορφώσει και έχει μεταμορφωθεί στους Νετς! (pics)

Αντωνία Σπανού
Ο «σοβαρός» Χάρντεν έχει μεταμορφώσει και έχει μεταμορφωθεί στους Νετς! (pics)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει δώσει άλλη πνοή στους Νετς, από την ημέρα που μετακόμισε στο Μπρούκλιν, ενώ και ο ίδιος περνάει τις καλύτερες του ημέρες.

Οι Νετς έκαναν ακόμα μια νίκη στην πορεία τους, νίκησαν και τους Νικς και βασικός λόγος που πάνε από επιτυχία σε επιτυχία είναι ο... σοβαρός Τζέιμς Χάρντεν. Ο «Μούσιας» είναι πιο σταθερός από ποτέ, οργανώνει την ομάδα του και αυτό βγαίνει και στα αποτελέσματα.

Η απουσία του Ντουράντ δεν έχει φανεί μέχρι τώρα και αυτό οφείλεται κυρίως στον Χάρντεν και τον Ίρβινγκ. Από τότε που μετακόμισε στο Μπρούκλιν, η ομάδα του έχει ρεκόρ 19-7 και αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο σε όλο ΝΒΑ.

Είναι πρώτος σε λεπτά, αφού παίζει 38,4, έχει 25,3 πόντους, μοιράζει 11,2 ασίστ και έχει και 9 triple doubles. Η προσωπική του πορεία έχει αλλάξει εντελώς και εμφανίζεται πιο σοβαρός από ποτέ. Όσα έκανε στους Ρόκετς, αποτελούν παρελθόν, παίζει για την ομάδα του, την οργανώνει και την οδηγεί από νίκη σε νίκη. Έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ότι οι Νετς είναι μια ευκαιρία να φτάσει μέχρι τον τίτλο και δείχνει και στο παρκέ ότι δεν πρόκειται να την αφήσει να πάει χαμένη. Για την ώρα τα καταφέρνει εξαιρετικά.

The Brooklyn Nets are 19-7 since James Harden's debut, the 2nd best record in the league during that time. (via ESPN)

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021
 

NBA Τελευταία Νέα