Όταν οι φίλαθλοι στο ΝΒΑ, χάνουν τον έλεγχο και γίνονται χειρότεροι απ' την... Courtside Karen! (vids)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Η... courtside Karen δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία που επιτίθεται φραστικά σε έναν παίκτη του ΝΒΑ και αποβάλλεται! Το gazzetta.gr βρήκε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου οι φίλαθλοι ξεπερνούν το όριο!
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Η φραστική κακοποίηση δεν είναι άγνωστη στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μόνο τις τελευταίες ημέρες σε δύο διαφορετικά γήπεδο κλήθηκε να αντιμετωπίζει καταστάσεις που λογίζονται ως παράλογες. Στο Κλίβελαντ, ένας φίλαθλος αποβλήθηκε επειδή είχε μπλουζάκια που χαρακτήριζαν τον Τζέιμς «ρατσιστή και νάρκισσο», ενώ κάποια είχαν προσβλητικό περιεχόμενο για τη μητέρα του. Τα ξημερώματα της Τρίτης (2/2) ήταν η σειρά της... courtside Karen. Έτσι ονόμασε ο ΛεΜπρόν τη γυναίκα που του επιτέθηκε φραστικά στην έδρα των Χοκς. Το αποτέλεσμα ήταν η αποβολή της και φυσικά η μορφή της να γίνει trend στο διαδίκτυο. Με τον Τζέιμς να την χαρακτηρίζει, λίγο έως πολύ, μεθυσμένη.

Υπάρχουν, ωστόσο και άλλες περιπτώσεις που το γήπεδο έγινε χώρος αντιπαράθεσης. Μεγάλης ή μικρής.

Το... ροντέο στο Ντιτρόιτ!

Θα μείνει αξέχαστο. Είναι ο μεγαλύτερος καυγάς στην ιστορία του ΝΒΑ. Και ξεκίνησε από φιλάθλους που άρχισαν να πετάνε ποτήρια γεμάτα από αναψυκτικά και ό,τι άλλο είχανε στον Ρον Αρτέστ, που είχε ξαπλώσει στο τραπέζι της γραμματείας. Επικράτησε το... έλα να δεις.

Η... πάσα του Χάουαρντ!

Σε έναν αγώνα ανάμεσα στους Ντάλας Μάβερικς και στους Χιούστον Ρόκετς, ένας φίλαθλος αποφάσισε να βάλει στόχο τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Και μετά από αρκετή ώρα που ο σέντερ των Ρόκετς άκουσε τα... σχολιανά του, αποφάσισε να κάνει πάσα την μπάλα του αγώνα στον φίλαθλο.

Ο διάσημος Σπάικ Λι και το... στραγγάλισμα του Ρέτζι Μίλερ!

Υπάρχει και αυτή η κατηγορία. Των αναγνωρίσιμων φιγούρων. Ο Σπαικ Λι αποτελεί ένας από τα πιο διάσημα πρόσωπα των Νιου Γιορκ Νικς και στα... ντουζένια της ομάδας του Πατ Ράιλι, ο Αμερικανός σκηνοθέτης πίστευε ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Υπολόγιζε δίχως τον Ρέτζι Μίλερ, με την στιχομυθία τους να είναι πλέον περίφημη.

Το «θα σε γ@μ...» του Ράσελ Ουέστμπρουκ!

Όταν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ φορούσε τη φανέλα των Θάντερ, δέχτηκε μία απίθανη φραστική επίθεση από έναν φίλαθλο στη Γιούτα. Μία από τις σκληρότερες έδρες, όσον αφορά τη φραστική κακοποίηση, στο ΝΒΑ. Ο έξαλλος φίλαθλος δέχτηκε αρκετές παρατηρήσεις, προτού ξεσπάσει η... μπόρα. Ο γκαρντ της Οκλαχόμα του μίλησε, απειλώντας τον πως «θα σε γ@,... εσένα και τη γυναίκα σου»! Ο φίλαθλος αποβλήθηκε από τον αγώνα και λίγες ημέρες αργότερα, οι Γιούτα Τζαζ ανακοίνωσαν τη δια βίου τιμωρία του.

Μπόνους βίντεο, όλες οι φορές που ο Ράσελ Ουέστμπρουκ χρειάστηκε να τα βάλει με υπερβολικά εκφραζόμενους φιλάθλους.

Διαβάστε ακόμα: