ΛεΜπρόν Τζέιμς: Φίλαθλος τον αποκάλεσε «ρατσιστή και νάρκισσο» και τον πέταξαν εκτός γηπέδου! (pic)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΛεΜπρόν Τζέιμς: Φίλαθλος τον αποκάλεσε «ρατσιστή και νάρκισσο» και τον πέταξαν εκτός γηπέδου! (pic)

bet365

Στο Κλίβελαντ ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τη δεύτερη φυγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ένας φίλαθλος φορούσε μπλουζάκι που χαρακτήριζε - μεταξύ άλλων - τον ΛεΜπρόν ως «ρατσιστή» και γι' αυτό αποβλήθηκε από το γήπεδο!

Στο γήπεδο των Καβαλίερς ήταν μία... χούφτα ανθρώπων. Και όμως, πέρα από το περιστατικό με ένα μέλος των Καβς, συνέβη και ένα ακόμη. Καθώς ένας φίλαθλος κατάφερε να αποβληθεί, αφού διέθετε πληθώρα υβριστικών μηνυμάτων για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! «Ο ΛεΜπρόν είναι ρατσιστής», ανάφερε ένα μπλουζάκι που κουβαλούσε.

Ενώ κάποια άλλα έγραφαν «Ο ΛεΜπρόν είναι νάρκισσος», «Η Γκλόρια πάει στη Δύση. Πρωταγωνιστεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ως ο βασιλιάς Νάρκισσος». Αν απορείτε ποια είναι η Γκλόρια, είναι η μητέρα του Τζέιμς.

Η αστυνομία πλησίασε τον 47χρονο φίλαθλο και του ζήτησε να τους δείξει τις φανέλες, αλλά αυτός αρνήθηκε! Η συμπεριφορά του έγινε επιθετική, με τους υπεύθυνους ασφαλείας να τον ενημερώνουν πως αποβάλλεται. Κάτι που έγινε πράξη αμέσως, αφού πρώτα ο φίλαθλος εξαγριώθηκε και χτύπησε μία γυναίκα, μέλος της ασφάλειας του γηπέδου.

Η αλήθεια είναι πως το επεισόδιο δεν τελείωσε έτσι απλά, αφού ο φίλαθλος επιχείρησε να επιστρέψει πέντε (!) φορές, προτού εκδιωχθεί οριστικά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα