Μπαρέα: «Ο Νοβίτσκι μισούσε την Big 3 του Μαϊάμι»

Gazzetta team
Μπαρέα: «Ο Νοβίτσκι μισούσε την Big 3 του Μαϊάμι»

bet365

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την εποχή που ο Ντιρκ Νοβίτσκι... μισούσε την «Big 3» των Μαϊάμι Χιτ!

Μιλώντας στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο Πορτορικανός πλέι μέικερ γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την εποχή που οι Ντάλας Μάβερικς διεκδικούσαν το πρωτάθλημα απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ των Λεμπρόν, Ουέιντ και Μπος.

Μάλιστα έκανε και μια ιδιαίτερη αποκάλυψη καθώς στάθηκε στον Ντιρκ Νοβίτσκι και στα... αισθήματα μίσους που έτρεφε για την ομάδα της Φλόριντα: «Μισούσε το Μαϊάμι. Μισούσε τον Λεπρόν, τον Ουέιντ και τον Μπος. Δεν θα το έλεγε ποτέ, αλλά δεν τους άντεχε! Μπορεί να μην είναι από τους ανθρώπους που θα μιλήσουν, αλλά εκείνη τη χρονιά, στα timeouts, πριν από τα ματς, στο ημίχρονο, όχι μόνο μιλούσε, αλλά μιλούσε και πολύ δυνατά» είπε ο Μπαρέα και συνέχισε:

«Είχε διαφορετική νοοτροπία εκείνη τη σεζόν. Τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο Λεμπρόν και τον Ουέιντ άρχισαν να τον κοροϊδεύουν και να κάνουν πώς βήχουν όταν είχε αρρωστήσει λίγο. Τον είχε στεναχωρήσει πολύ τότε αυτό το σκηνικό. Απλά πήρε κίνητρο για να τους τελειώσει μετά».

 

NBA Τελευταία Νέα