Νετς – Ουόριορς 125-99

Φώτης Καρακούσης
Νετς – Ουόριορς 125-99

bet365

Ιδανική πρεμιέρα για τους νέους Νετς των Ντουράντ και Ίρβινγκ με την ομάδα του Μπρούκλιν να επικρατεί άνετα των Ουόριορς του μοναχικού Κάρι με 125-99.

Έναν ολόκληρο χρόνο περίμεναν αυτή την ημέρα οι φίλοι των Νετς και την περίμεναν με μεγάλη αγωνία καθώς δεν ήξεραν σε τι κατάσταση θα ήταν ο Κέβιν Ντουράντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και πως θα δέσει με τον Κάιρι Ίρβινγκ. Να πάντως και στο Μπρούκλιν λένε πως «η αρχή είναι ήμισυ του παντός», τότε σίγουρα τα χαμόγελα αρχίζουν να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Και την κάνουν γιατί οι Νετς κόντρα στους Ουόριορς ήταν απολαυστικοί επικρατώντας με το εμφατικό 125-99.

Μια νίκη που σε μεγάλο βαθμό είχε να κάνει με τους Ντουράντ και Ίρβινγκ που με το καλημέρα έδειξαν πως είναι σε θέση να πάνε ψηλά τους Νετς. Από την άλλη με τον Γκριν να μένει εκτός, οι... πολεμιστές τα περίμενα όλα από τον Κάρι που δεν ήταν κακός στην επιστροφή του στα γήπεδα, αλλά ήταν μόνος για το μεγαλύτερο μέρος του ματς. Ένα ματς που δεν χρήζει ανάλυσης από την στιγμή που η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 30 πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ίρβινγκ που σταμάτησε στους 26 πόντους, με τον Ντουράντ να ακολουθεί με 22 και τον ΛεΒέρτ να έχει 20. Για τους ηττημένους ο Κάρι είχε 20 και τον ακολούθησε ο ρούκι Ουάισμαν με 19, αλλά τους περισσότερους όταν όλα είχαν κριθεί.

 

NBA Τελευταία Νέα