Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Μάικλ Τζόρνταν δεν σταματούσαν να σκοράρουν (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Μάικλ Τζόρνταν δεν σταματούσαν να σκοράρουν (vid)

bet365

Η πρώτη φορά. Η πρώτη που ο Κόμπι Μπράιαντ επιχείρησε να μπει στα... παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν. Με τον ίδιο τον MJ αντίπαλο. Το αποτέλεσμα απολαυστικό. Όταν δύο μπασκετικές διάνοιες ανταμώνουν στο παρκέ, πριν από 23 χρόνια.

Μία ατελείωτη διελκυστίνδα. Ό,τι μπορεί να κάνει ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Κόμπι Μπράιαντ μπορεί να το πράξει καλύτερα. Και το αντίθετο. Στις 17 Δεκεμβρίου 1997, οι Σικάγο Μπουλς υποδέχτηκαν τους Λος Άντζελες Λέικερς. Είναι το ματς που ο Κόμπι αποφάσισε να τα... βάλει με τον Τζόρνταν. Η μάχη τους απολαυστική. Βγαλμένη από την καλύτερη μπασκετική ονείρωξη.

Ο Τζόρνταν τελείωσε το ματς με 36 πόντους και ο Μπράιαντ με 33. Υπήρχαν φάσεις που οι δυο τους έπαιζαν σαν να ήταν μόνοι στο παρκέ. Προσωπικές μονομαχίες και μπόλικα καλάθια. Ποιος ξέρει, ίσως εκείνο το παιχνίδι ξεκίνησε την τρόπον τινά κληροδότηση του τίτλου του καλύτερου. Από τον πέντε φορές πρωταθλητή (σε εκείνο το σημείο) MJ στον άγουρο ακόμη πιτσιρικά από τη Φιλαντέλφεια που είχε το θράσος να προκαλέσει τον Air.

Νικητές ήταν οι Μπουλς με 104-83, με τον Τζόρνταν έχει βοήθεια από τον Λιουκ Λόνγκλεϊ (23π.) και τον Τόνι Κούκοτς (12π.). Ο Ρόντμαν είχε 14 ριμπάουντ, ενώ ο Πίπεν δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

 

NBA Τελευταία Νέα