Καθημερινά τεστ covid-19 για τους διαιτητές του ΝΒΑ!

Gazzetta team
Καθημερινά τεστ covid-19 για τους διαιτητές του ΝΒΑ!

bet365

Τα δικά τους τεστ για κορονοϊό θα κάνουν οι διαιτητές του ΝΒΑ και μάλιστα επί καθημερινής βάσης όπως επιτάσσει το νέο πρωτόκολλο.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία όλων στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, ούτε οι διαιτητές πρόκειται να... ξεφύγουν από τα καθημερινά τεστ.

Όπως οι παίκτες και προπονητές, έτσι και οι διαιτητές θα υποβάλλονται κάθε μέρα σε τεστ για κορονοϊό ενώ θα πρέπει να προσαρμοστούν και στους νέος κανόνες της λίγκας που απαγορεύει τα μπαρ, τα γυμναστήρια, τα κλαμπ και οποιαδήποτε άλλη εξωτερική δραστηριότητα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε διαιτητές να σφυρίζουν περισσότερα ματς σε μια πόλη και αυτό για να αποφεύγονται οι συνεχόμενες μετακινήσεις. Μέχρι στιγμής μια ομάδα σπανίως έβλεπε τον ίδιο διαιτητή σε παιχνίδι της περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει φέτος.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED