Χόλιντεϊ: «Θέλω το δαχτυλίδι με τους Μπακς, να δω λάβαρο στην οροφή»!

Χόλιντεϊ: «Θέλω το δαχτυλίδι με τους Μπακς, να δω λάβαρο στην οροφή»!

Gazzetta team
Χόλιντεϊ: «Θέλω το δαχτυλίδι με τους Μπακς, να δω λάβαρο στην οροφή»!

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ θα ενισχύσει τους Μπακς και εξήγησε πως θέλει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το Μιλγουόκι απέκτησε τον Τζρου Χόλιντεϊ στέλνοντας στη Νέα Ορλεάνη τους Έρικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ και τρία draft picks πρώτου γύρου, στην προσπάθειά του να πείσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι έχει στόχο το πρωτάθλημα ώστε να πείσει τον back-to-back MVP να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου.

«Στο Μιλγουόκι με υποδέχτηκαν με ανοικτές αγκάλες. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ανοικτός στο να μείνω εδώ για καιρό» εξήγησε ο 30χρονος γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Yahoo Sports.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του με τους Μπακς:

«Όλα συσχετίζονται με το αίσθημα της νίκης. Αυτή η ομάδα έχει κάνει σπουδαία δουλειά πάνω σε αυτό τα τελευταία χρόνια. Αυτό που προσπαθώ είναι να νικάω. Να δω λάβαρο στην οροφή, να βάλω ένα δαχτυλίδι στο χέρι μου. Θέλω παράλληλα να διασκεδάσω κάνοντας το. Φαίνεται πως αυτό το μέρος είναι ιδανικό για μένα».

Πέρσι ο Χόλιντεϊ είχε 19.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 35.7% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα