Αντετοκούνμπο: «Άνοιγα σαμπάνια στις 5 το πρωί για τον Κώστα»!

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Άνοιγα σαμπάνια στις 5 το πρωί για τον Κώστα»!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην... γκρίνια περί MVP, παραδέχθηκε ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος στον κόσμο και αποκάλυψε τον τρόπο που πανηγύρισε την επιτυχία του αδελφού του, Κώστα με τους Λέικερς.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εκπομπή Pick-n-Roll της COSMOTE TV, ο back-to-back MVP μίλησε;

Για τις αρχές της ζωής του: «Ποτέ δεν θα έκανα έκπτωση στις αξίες μου για να πάρω τον τίτλο! Ποτέ! Δεν υπάρχει λόγος...»

Για τον ηθοποιό που θα τον ενσάρκωνε: «Θα επέλεγα τον Ουίλ Σμιθ για να με ενσαρκώσει»!

Για τη συμβουλή του Κόμπι που ακολουθεί πάντα:« Το να γίνεις ο καλύτερος πονάει! Πρέπει να κάνεις θυσίες! Θα έλθουν καλές και δύσκολες μέρες. Ο Κόμπι μου είπε πως έκανε θυσίες 20 χρόνια όμως η γυναίκα του ήταν στήριγμα».

Για τη στήριξη της Μαράια: «Με τη Μαράια έχουμε τον ίδιο στόχο που είχαν ο Κόμπι και η Βανέσα. Καταλαβαίνει ότι ο Θεός με έχει ευλογήσει με ταλέντο, ότι πρέπει να κάνω αυτό το πράγμα, να προπονούμαι, να παίζω με ένταση. Κάνει και αυτή θυσίες. Όχι μια μέρα.. Θα το κάνει για τα επόμενα... 20 χρόνια».

Για το ποιον θα ψήφιζε ο ίδιος για MVP: «Τον ΛεΜπρόν! Και δεύτερο τον Λούκα. Ο ΛεΜπρόν είναι ο καλύτερος στον κόσμο και το πρότυπό μου. Δεν έχει σημασία ποιος είναι MVP στο ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν είναι ο καλύτερος στον κόσμο! Όταν γίνω εγώ ο καλύτερος στον κόσμο, θα το καταλάβετε Είναι τόσα χρόνια στο ΝΒΑ και δεν έχεις ακούσει τίποτα κακό για αυτόν. Είναι ανταγωνιστικός, προσπαθεί να κερδίζει συνέχεια».

Για τη «φούσκα» του Ορλάντο: «Ήταν δύσκολα στη φούσκα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν υπήρχε ενέργεια, δεν υπήρχαν φίλαθλοι, έπρεπε να πάμε από το ξενοδοχείο στο ματς και μετά πάλι στο ξενοδοχείο... Αν παίζαμε στην έδρα μας, πιστεύω θα είχαμε καλύτερη τύχη»

Για την... γκρίνια περί MVP: «Όταν έρχεται κάποιος από το πουθενά, και ξαφνικά κερδίζει το βραβείο του MVP, είναι δύσκολο να αποδεχθείς ότι είναι καλύτερος. Αν πάρει κάποιος άλλος το MVP, εγώ θα είμαι νευριασμένος; Θα νευριάσω αν το κερδίσει ο ΛεΜπρόν και όχι εγώ; Είναι δυνατόν; Παιδιά, ξεκίνησα από τον Φιλαθλητικό! Πως βλέπαμε παλιά τον Τζόρνταν... Έτσι είναι και για μένα ο ΛεΜπρόν. Το να μπαίνω στην εξίσωση μαζί του είναι ασύλληπτο»!

Για τις στιγμές που απόρησε με τον εαυτό του: «Όταν πήδηξα πάνω από τον Χάρνταγουεϊ και η 50άρα με τη Γιούτα. Πήγαινα σπίτι μου με το αμάξι κι έλεγα ότι έβαλα 50 πόντους στο ΝΒΑ! Είναι ωραίο να γίνεται αυτό αλλά από την άλλη, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις! Έτσι είμαι σαν άνθρωπος! Θα συνεχίσω να δουλεύω ως το τέρμα»!

Για τον αποκλεισμό από το Μαϊάμι και τον τραυματισμό του: «Ήξερα ότι ρισκάρω τα πάντα, αλλά δεν μπορούσα να μην παίξω. Ήμουν περήφανος για τον εαυτό μου, θα έπαιζα ακόμα κι αν δεν είχα δάχτυλα! Ξεκινήσαμε από το μηδέν, φτάσαμε ως εδώ, δεν γινόταν να απουσιάσω! Σίγουρα στεναχωρήθηκα πολύ αλλά αυτά υπάρχουν στη ζωή».

Για τον πρωταθλητή Κώστα Αντετοκούνμπο: «Ρωτήστε τον για να μάθετε τι είπα εκείνο το βράδυ! Πανηγυρίζαμε μαζί με τον Θανάση για τον Κώστα! Δεν υπήρχε πιο ευτυχισμένος άνθρωπος από μένα, άνοιγα σαμπάνια στις 5 το πρωί. Αυτό που λένε ότι ο Κώστας κέρδισε το πρωτάθλημα πριν από μένα δεν υπάρχει! Κοιμόμασταν σε ένα δωματιάκι όλοι μαζί, είμαστε μια οικογένεια»!

 

NBA Τελευταία Νέα