Αντετοκούνμπο: Το κομμάτι που λείπει από την Free Agency

Αντετοκούνμπο: Το κομμάτι που λείπει από την Free Agency

Αντετοκούνμπο: Το κομμάτι που λείπει από την Free Agency

bet365

Ένα κομμάτι με πιθανή αξία $230 εκατομμυρίων βρίσκεται ακόμη στο τραπέζι. Έχουν κινηθεί πάνω από $2 δις στην αγορά και ακόμη δεν υπάρχει νεότερο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Το Ringer δεν θα μπορούσε να το θέσει καλύτερα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πλέον πολύτιμο κομμάτι στην Free Agency και ακόμη δεν το έχει αγγίξει κανείς!

Οι Μιλγουόκι Μπακς, παρά τη... γκάφα με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, έκαναν τις κινήσεις τους. Και πλέον περιμένουν τον Giannis να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα: Θα ανανεώσει με supermax συμβόλαιο;

Ο Αντετοκούνμπο έχει διορία μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου (μία μέρα πριν το τζάμπολ) για να πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι οι Μπακς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πείσουν τον Αντετοκούνμπο να πει το «ναι». Αν, όμως, υπάρξει το αντίθετο σενάριο, «στο Μιλγουόκι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μία ταινία τρόμου».

Το... σενάριο «Ντουράντ και ΛεΜπρόν» μπορεί να παίξει ξανά

Και θα γίνει τέτοια, αφού οι Μπακς γνωρίζουν πως όλες οι ομάδες τους περιμένουν στη... γωνία. Παράλληλα, ξέρουν και τις πιθανότητες που έχει μία μικρή (στην οικονομική προοπτική) ομάδα απέναντι στα μεγαθήρια!

Και πως στην περίπτωση του Αντετοκούνμπο, μπορεί να ζήσουμε ξανά τον τρόπο που προσέλκυσαν οι Ουόριορς τον Κέβιν Ντουράντ και οι Λέικερς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μία σειρά κινήσεων, με τελευταία την προσθήκη του μεγάλου κομματιού.

Όπως αναφέρει το Ringer, πολλές ομάδες κινήθηκαν με γνώμονα το επόμενο καλοκαίρι. Προσδοκώντας πως ο Αντετοκούνμπο θα πει «όχι» στην πρόωρη ανανέωση και θα αναζητήσει την τύχη του στην αγορά.

Το έκανε το Τορόντο, το έκανε το Μαϊάμι χάνοντας σημαντικούς παίκτες. Ειδικά οι Χιτ γέμισαν με μονοετή συμβόλαιο, με σκοπό να έχουν χρήματα για να προσελκύσουν τον Giannis το καλοκαίρι του 2021.

 

NBA Τελευταία Νέα