NBA: Φόβοι για σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο για Τόμπσον (pic)

NBA: Φόβοι για σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο για Τόμπσον (pic)

Φώτης Καρακούσης
NBA: Φόβοι για σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο για Τόμπσον (pic)

bet365

Πιο σοβαρός από όσο αρχικά φαινόταν δείχνει να είναι ο τραυματισμός του Κλέι Τόμπσον με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ζημιά στον αχίλλειο τένοντα. Σήμερα οι εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του τραυματισμού.

Μπορεί σήμερα να ήταν ημέρα γιορτής για το NBA, καθώς υπάρχει το Draft του 2020, ωστόσο δυστυχώς τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στον Κλέι Τόμπσον. Και λέμε δυστυχώς γιατί ο τραυματισμός του γκαρντ των Ουόριορς στο δεξί του πόδι δείχνει να είναι πιο σοβαρός. Η αλήθεια είναι πως μόλις έγινε γνωστός ο τραυματισμός υπήρξε ένα κύμα συμπαράστασης από αντιπάλους και συμπαίκτες και πλέον υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο εκ των καλύτερων σουτέρ του πρωταθλήματος έχει θέμα με τον αχίλλειο τένοντα.

Αν οι φόβοι επαληθευτούν μετά και τις εξετάσεις που θα κάνει ο παίκτης σήμερα Πέμπτη, τότε ο Τόμπσον που έχει να αγωνιστεί από τους τελικούς του 2019 όταν και υπέστη ρήξη χιαστού, θα κάνει μήνες να επιστρέψει στους αγωνιστικούς μήνες. Μακάρι βέβαια τα αποτελέσματα να διαψεύσουν τους πάντες και ο εκ των ηγετών των Ουόριορς να επιστρέψει άμεσα στα παρκέ και να μας χαρίσει φοβερές στιγμές με τα τρίποντά του.

 

NBA Τελευταία Νέα