Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ της Μινεσότα απείλησε με όπλο οικογένεια!

Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ της Μινεσότα απείλησε με όπλο οικογένεια!

Gazzetta team
Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ της Μινεσότα απείλησε με όπλο οικογένεια!

bet365

Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών και της απειλής μιας οικογένειας με όπλο!

Η λίστα είναι μεγάλη. Και το όνομα του Μαλίκ Μπίσλεϊ μπαίνει και αυτή στη σειρά. Οι αθλητές του ΝΒΑ δεν παίζουν μόνο μπάσκετμπολ. Ορισμένες φορές ξεφεύγουν από τα στενά όρια του νόμου. Και απασχολούν τα ΜΜΕ για τους λάθος λόγους.

Για τον αθλητή των Μινεσότα Τίμπεργουλβς τα πράγματα δεν θα είναι απλά. Η σύλληψή του στις 27 Σεπτεμβρίου, έχει μπόλικο παρασκήνιο. Τότε ο Μπίσλεϊ αφέθηκε ελεύθερος. Τώρα όμως προκύπτει πως αντιμετωπίζει όχι μόνο κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αλλά και για απειλή σωματικής βίας.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να απείλησε μία οικογένεια, με ένα παιδί, με όπλο! Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, η αστυνομία βρήκε και προχώρησε στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας μαριχουάνας.

Η δίκη του έχει οριστεί για τις 19 Νοεμβρίου, ενώ η ομάδα της Μινεσότα εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία: «Γνωρίζουμε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Μαλίκ Μπίσλεϊ. Λαμβάνουμε όσα τα δεδομένα σοβαρά και θα αφήσουμε η νομική διαδικασία να κάνει το έργο της».

 

NBA Τελευταία Νέα