Οι Ρόκετς θα διαλέξουν προπονητή ανάμεσα από τρεις υποψήφιους!

Οι Ρόκετς θα διαλέξουν προπονητή ανάμεσα από τρεις υποψήφιους!

Gazzetta team
Οι Ρόκετς θα διαλέξουν προπονητή ανάμεσα από τρεις υποψήφιους!

bet365

H τελική λίστα των Χιούστον Ρόκετς για τη θέση του προπονητή, περιλαμβάνει τρία ονόματα. Λόγο στην επιλογή θα έχουν και οι παίκτες

Η θέση του προπονητή των Χιούστον Ρόκετς εξακολουθεί να παραμένει αδειανή, μετά την αποχώρηση του Μάικ Ντ' Αντόνι. Στο Τέξας περνούν τον καιρό τους με απανωτές συνεντεύξεις υποψήφιων προπονητών.

Με τη λίστα τους να έχει πλέον τρία ονόματα. Ένας απ' αυτούς θα είναι ο επόμενος κόουτς των «ρουκετών». Ο Στίβεν Σάιλας, ο Τζεφ Βαν Γκάντι και ο (μέχρι πρότινος υπεύθυνος για την ανάπτυξη των παικτών στο Χιούστον) Τζον Λούκας είναι η επικρατέστερη για την ανάληψη της δουλειάς.

Αυτό που απομένει, με εκκρεμότητα ένα ακόμη ραντεβού με τον Σάιλας, είναι και η έγκριση των παικτών. Η διοίκηση θα μιλήσει με τους παίκτες, προκειμένου να ενημερωθεί για το κλίμα που επικρατεί για κάθε έναν από τους τρεις.

O Πολ Σάιλας έχει εργαστεί (ως πρώτος προπονητής) σε Χόρνετς (1999-2003), Καβαλίερς (2003-2005) και Σάρλοτ Μπόμπκατς (2010-2012). Ο Βαν Γκάντι εκτός από το πέρασμά του από το Χιούστον (2003-2007), έχει εργαστεί στους Νικς (1996-2001) και στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ (2017-μέχρι σήμερα).

Τέλος, ο Τζον Λούκας εκτός από τους Σίξερς (1994-1996), έχει καθίσει στον πάγκο του Κλίβελαντ (2001-2003).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα