Οι Νετς για Πολ Τζορτζ, οι Κλίπερς για Χάρντεν!

Οι Νετς για Πολ Τζορτζ, οι Κλίπερς για Χάρντεν!

bet365

Μία τριπλή ανταλλαγή που θα κάνει πάταγο μπορούν να κάνουν οι Κλίπερς, οι Ρόκετς και οι Νετς, η οποία περιλαμβάνει τον Πολ Τζορτζ και τον Τζέιμς Χάρντεν!

Το σενάριο είναι τρελό. Αν συμβεί, το ΝΒΑ θα αλλάξει για πάντα. Και θα δώσει σε μία μάλλον βαρετή σεζόν ανταλλαγών το απαραίτητο... καύσιμο! Αυτή η περίοδος ανήκει στα σενάρια. Προτάσεις ανταλλαγών ανάμεσα σε δύο ή τρεις ομάδες.

Το πιο πρόσφατο σενάριο περιέχει πολλές... βόμβες! Ποιες είναι αυτές; Ο Τζέιμς Χάρντεν θα φορέσει τη φανέλα των Κλίπερς και ο Πολ Τζορτζ αυτή των Μπρούκλιν Νετς!

Κάπως έτσι, οι Νετς θα δημιουργήσουν τους big3 που θέλουν, μαζί με τους Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ, ενώ οι Κλίπερς θα προσθέσουν έναν σούπερ σκόρερ στο πλευρό του Καουάι Λέοναρντ!

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μετακινηθούν αρκετοί αθλητές.

Το τίμημα για μία τέτοια ανταλλαγή θα είναι μεγάλο για τους Νετς. Στους Ρόκετς θα καταλήξουν κάποιοι από τους Σπένσερ Ντινγουίντι, Κρις ΛεΒερτ, Τζάρεντ Άλεν και Λάντρι Σάμετ, μαζί με μερικές επιλογές στα Draft. Ενώ είναι βέβαιο ότι και οι Κλίπερς θα αποκτήσουν κάτι, προκειμένου να παραδώσουν τον Πολ Τζορτζ.

 

NBA Τελευταία Νέα