Οι Λέικερς και ο ΛεΜπρόν θέλουν τον Κρις Πολ στο Λος Άντζελες!

Οι Λέικερς και ο ΛεΜπρόν θέλουν τον Κρις Πολ στο Λος Άντζελες!

bet365

Επιστροφή στο Λος Άντζελες. Στην ίδια (πλουσιοπάροχη) γειτονιά, αλλά με άλλη φανέλα. Ο Κρις Πολ δεν πρόκειται να μείνει στην Οκλαχόμα. Οι Λος Άντζελες Λέικερς και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον θέλουν στους πρωταθλητές.

Και όταν ο ΛεΜπρόν θέλει κάτι, το παίρνει!

Ο Τζέιμς είχε πάντα λόγο στην επιλογή των συμπαικτών του. Και όταν έπρεπε να αναλάβει τον ρόλο του... general manager, το έκανε με χαρά και περίσσια ζέση. Το έπραξε και το περασμένο καλοκαίρι με τον Άντονι Ντέιβις. Και κέρδισε ένα ακόμη δακτυλίδι.

Ήδη η... γκρίνια για τη σχέση του ΛεΜπρόν με τον ατζέντη του Ριτς Πολ και την εταιρία Clutch είναι μεγάλη. Οι Λέικερς διαθέτουν έξι συμβόλαια από τη συγκεκριμένη εταιρία (Τζέιμς, Ντέιβις, Κάλντγουελ-Πόουπ, Σμιθ, Ουέιτερς, Χόρτον-Τάκερ). Τα περισσότερα σε μία ομάδα από κάθε άλλο γραφείο που εκπροσωπεί αθλητές.

Ο Κρις Πολ δεν είναι πελάτης του Ριτς Πολ. Μπορεί να γίνει όμως. Κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πολ θα προσθέσει πολύτιμη εμπειρία, πόντους και μία εξαιρετική λύση στη θέση του πόιντ γκαρντ. Ειδικά αν μείνει και ο Ραζόν Ρόντο. Ωστόσο, μαζί του κουβαλάει ένα απίστευτο συμβόλαιο. Με αξία παραπάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια για τα δύο επόμενα χρόνια. Η επιλογή της ανανέωσης για τη δεύτερη σεζόν ανήκει στον Πολ, κάτι που σημαίνει πως οι Λέικερς (αν κάνουν την ανταλλαγή) μπορούν να γλιτώσουν κάτι.

Ωστόσο, τα 41.358.814 της σεζόν 2020-2021 είναι δεδομένα.

Πώς μπορεί να γίνει η ανταλλαγή

Οι Λέικερς θα πρέπει να... ματώσουν. Όπως έγινε για τα μάτια του Ντέιβις. Στο πακέτο αναμένεται να μπουν οι Κάιλ Κούζμα, Ντάνι Γκριν, Κουίν Κουκ, Έϊβερι Μπράντλεϊ και ΤζαΒέιλ ΜακΓκί. Με την προϋπόθεση οτι οι δύο τελευταίο θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με τους Λέικερς για να παραχωρηθούν. Παράλληλα, οι Λέικερς θα πρέπει να ανταλλάξουν και την επιλογή που έχουν στο Draft (No28) προκειμένου να απαλλαγούν από συμβόλαια και να έχουν χώρο στο salary cup (το προκαθορισμένο ποσό για τους ετήσιους μισθούς).

Ακούγεται δύσκολο, μα δεν είναι ακατόρθωτο. Σας το είπαμε και παραπάνω, αν ο ΛεΜπρόν θέλει κάτι, το παίρνει.

 

NBA Τελευταία Νέα