«Ο Τζόρνταν είναι GOAT, Νο.2 ο Κόμπι και πίσω τους ο ΛεΜπρόν!»

Νίκος Καρφής
«Ο Τζόρνταν είναι GOAT, Νο.2 ο Κόμπι και πίσω τους ο ΛεΜπρόν!»

bet365

Ο Μο Σπέιτς ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά τόνισε πως GOAT είναι ο Μάικλ Τζόρνταν και ακολουθούν οι Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Πριν λίγες μέρες ο πρώην ΝΒΑer, Μο Σπέιτς είχε σχολιάσει το 4/10 του ΛεΜπρόν Τζέιμς σε τελικούς και το σύγκρινε με τα three peats του Μάικλ Τζόρνταν.

Αυτή τη φορά έφτιαξε το δικό του TOP 3, βάζοντας στην κορυφή τον Μάικλ Τζόρνταν και πίσω του τους Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μάλιστα ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί τα όσα πέτυχαν οι Αir και Βlack Mamba.

«Mεγάλωσα βλέποντας τουν Τζόρνταν Θεωρώ πως η νέα γενιά δεν σέβεται και ξεχνά τους πιο παλιούς παίκτες που έδειξαν τον δρόμο. Ειδικά τον Τζόρνταν. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, έτσι δεν σέβεσαι το παιχνίδι. Δεν παίρνω κάτι από τον ΛεΜπρόν. Είναι μέσα στους 2-3 της ιστορίας. Αλλά δεν μπορείς να δείχνεις έλλειψη σεβασμού στον Τζόρνταν και τον Κόμπι. Ο ΛεΜπρόν πήγε σε 9 τελικούς τα 10 τελευταία χρόνια. Ωραίο, αλλά ο Τζόρνταν έχει 6/6 σε τελικούς και ο Κόμπι 5/7. Μην προσπαθείτε να ανεβάσετε τον ΛεΜπρόν. Ο ΛεΜπρόν έχει απίθανη καριέρα όμως οι Κόμπι και Τζόρνταν είναι πάνω από εκείνον. Ο Τζόρνταν είναι Νο.1, ο Κόμπι Νο.2 και ο ΛεΜπρόν Νο.3.

Μπόρεσα να παίξω κόντρα σε ΛεΜπρόν και Κόμπι. Ο Κόμπι ήταν... killer στο παρκέ. Ήθελε να κερδίσει με κάθε κόστος, ήθελε να σε... σκοτώσει. Ο ΛεΜπρόν είναι κτήνος. ο κορυφαίος αθλητής ever. Aλλά ο Κόμπι ήταν... killler. Οπως και ο MJ. Kατάφερναν να μπουν στο κεφάλι των αντιπάλων τους», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα