Διαδικτυακό σεμινάριο με την Μπέκι Χάμον από το Jr. NBA

Gazzetta team
Διαδικτυακό σεμινάριο με την Μπέκι Χάμον από το Jr. NBA

bet365

Ο Μπέκι Χάμον, assistant coach των Σαν Αντόνιο Σπερς στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς είναι ομιλήτρια σε live σεμινάριο προπονητικής με θέμα «Defending a Shooter»

Αναλυτικά

«Ακολουθώντας το 3ο Jr. NBA Coaches – Online live clinic με τον Lloyd Pierce, Head Coach των Atlanta Hawks σας ανακοινώσουμε πως την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε live το σεμινάριο προπονητικής της Becky Hammon, Assistant Coach των San Antonio Spurs με θέμα: "Defending a Shooter"

To Jr. NBA Coaches – Online program presented by Gatorade παρέχει free access σε όλους τους προπονητές ανά τον κόσμο προκειμένου να παρακολουθήσουν σεμινάρια προπονητικής και να συμμετάσχουν σε Q&A συνεδρίες με προπονητές του NBA.

Tο μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να συμμετάσχετε είναι να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής OWQLO σε Apple ή Android επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω links:

Appstore
Google Play

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα