Λοβ: «Η κατάθλιψη είναι εξαντλητική»

Gazzetta team
Λοβ: «Η κατάθλιψη είναι εξαντλητική»

bet365

Ο φόργουορντ των Καβαλίερς μίλησε για δεύτερη φορά για τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπωρούσαν.

Τον Μάρτιο του 2018 ο Κέβιν Λοβ αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο φόργουορντ των Καβαλίερς είχε αναφερθεί στις κρίσεις πανικού με σκοπό να βοηθήσει περισσότερο κόσμο ο οποίος φοβόταν να αναφερθεί στο γεγονός.

Ο Λοβ με νέο κείμενο στην ιστοσελίδα «The Players Tribune» υπενθύμισε σε όλους τα οπροβλήματα ψυχικής υγελιας που αντιμετώπιζε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η κατάθλιψη είναι εξαντλητική. Όταν βρίσκεσαι σε ένα σκοτεινό μέρος, όσοι βρίσκονται γύρω σου θέλουν να σε δουν να κάνεις ξανά αυτό που αγαπάς, να είσαι χαρούμενος, να είσαι ο παλιός καλός εαυτός σου. Κάποιες φορές φορές αισθάνεσαι ότι ο κόσμος σε κοιτάζει και σου λέει... έλα ρε φίλε, απλά ξεπέρασέ το, απλά προχώρα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι παλεύεις με όλες τις δυνάμεις και τη θέλησή σου μόνο και μόνο για να υπάρχεις, μόνο και μόνο για να συνεχίσεις. Το να παλεύεις με την κατάθλιψη είναι κάτι απίστευτα εξουθενωτικό.

Αυτό που έχω να σας πω, είναι να μιλήσετε σε κάποιον. Θα μείνετε έκπληκτοι από το πόσο θα απελευθερωθείτε απλά με το να μιλήσετε σε κάποιον και να πείτε την αλήθεια αυτού που περνάτε.

Ακούστε, δεν θέλω να σας πουλήσω παραμύθια για την ψυχική υγεία, μου πήρε χρόνια για να αντιληφθώ τι χρειάζομαι.

Χρειάζομαι θεραπεία. Την χρειάζομαι και τώρα και πιθανότατα θα την χρειάζομαι για πάντα.

Υπάρχουν ακόμη μέρες που κοιτάζω τα social media και τις ειδήσεις και με πιάνει άγχος, κάποιες φορές συμβαίνει και από το απόλυτο τίποτα. Είναι σκατά ο καφές μου; Θα είμαι σκατά σήμερα. Είμαι ένας απαίσιος άνθρωπος. Υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, είναι αλήθεια»

Διαβάστε όλο το κείμενο ΕΔΩ

NBA NEWS FEED