Κινγκς: Συνεχίζουν τις συνεντεύξεις για τον αντί-Ντίβατς

Κινγκς: Συνεχίζουν τις συνεντεύξεις για τον αντί-Ντίβατς

Gazzetta team
Κινγκς: Συνεχίζουν τις συνεντεύξεις για τον αντί-Ντίβατς

bet365

Η ομάδα του Σακραμέντο συνεχίζει να ψάχνει τον άνθρωπο που θα αναλάβει χρέη τζένεραλ μάνατζερ και θα αντικαταστήσει τον Βλάντε Ντίβατς.

Σειρά στις συνεντεύξεις πήρε ο Κάλβιν Μπουθ. Ο πρώην ΝΒΑer συναντήθηκε με μέλη της ομάδας την Κυριακή (13/09), όπως αποκάλυψε το «The Undefeated».

Ο Μπουθ πρόσφατα πήρε προαγωγή στους Νάγκετς και ανέλαβε το ρόλο του τζένεραλ μάνατζερ. Ο 44χρονος άρχισε τα διοικητικά του καθήκοντα από τους Πέλικανς ως σκάουτ (2012-13) κι έπειτα πήγε στους Τίμπεργουλβς ως director of player personnel. Τον Αύγουστο του 2017 ήταν assistant general manager στους Νάγκετς και τον φετινό Ιούλιο πήρε την προαγωγή του, όπως προαναφέρθηκε.

Ο Μπουθ εχει φορέσει τις φανέλες των Ουίζαρντς, Μάβερικς, Σούπερσονικς, Μπακς, Σίξερς, Τίμπεργουλβς και τελευταία του ομάδα ήταν οι Κινγκς (2009).

Σε δεύτερο γύρο συνεντεύξεων με τους Κινγκς έχουν περάσει οι Σάτσιν Γκούπτα (αντιπρόεδρος στους Τίμπεργουλβς), Μόντε ΜακΝερ (βοηθός τζένεραλ μάνατζερ στους Ρόκετς) και ο Ουές Ουίλκοξ (πρώην τζένεραλ μάνατζερ στους Χοκς).

 

NBA Τελευταία Νέα