Σμαρτ: «Είμαι στην καλύτερη αμυντική ομάδα για κάποιο λόγο»!

Σμαρτ: «Είμαι στην καλύτερη αμυντική ομάδα για κάποιο λόγο»!

Κάτια Πετροπούλου
Σμαρτ: «Είμαι στην καλύτερη αμυντική ομάδα για κάποιο λόγο»!

bet365

Ο Μάρκους Σμαρτ έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, όσον αφορά την προσφορά του στην αμυντική εικόνα των Σέλτικς.

Αυτό, άλλωστε, το απέδειξε και το φοβερό play κόντρα στους Ράπτορς, όταν... έσβησε τα φώτα στον Νόρμαν Πάουελ, στα τελευταία δευτερόλεπτα του Game 7.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και την πρόκριση των Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής, θυμήθηκε το προηγούμενο ματς και δεν επέτρεψε στον εαυτό του να κάνει λάθος.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της δεύτερης παράτασης του Game 6, ο Πάουελ έβαλε καλάθι, αλλά και μία βολή, μετά το φάουλ του Μάρκους Σμαρτ. Και γι' αυτό τώρα ο παίκτης των Σέλτικς δεν ήθελα να υποπέσει στο ίδιο... παράπτωμα.

«Όταν ο Νόρμαν έπιασε την μπάλα, θυμήθηκα το τελευταίο παιχνίδι. Έλεγα στο μυαλό μου "πρέπει να καρφώσει. Δεν θα κάνω φάουλ. Θα τον βρω ψηλά και θα δούμε ποιος θα νικήσει αυτή τη μάχη"», είπε σχετικά και πρόσθεσε:

«Στοιχηματίζω στον εαυτό μου 110%. Είμαι στην καλύτερη αμυντική ομάδα για κάποιο λόγο και το πιστεύω αυτό με όλη μου την καρδιά».

Ουόκερ: «Πολλά από αυτά που κάνει ο Σμαρτ περνούν απαρατήρητα»

Ο Κέμπα Ουόκερ έμεινε εντυπωσιασμένος από την φάση που πρωταγωνίστησε ο συμπαίκτης του και δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Αυτή η τάπα ήταν ξεχωριστή! Ήταν εκτός πραγματικότητας! Γι' αυτό ακριβώς ήταν στην καλύτερη αμυντική ομάδα της σεζόν. Το αποδεικνύει αυτό καθημερινά. Έκανε τόσες πολλές καθοριστικές επεμβάσεις. Πολλά από αυτά που κάνει περνούν απαρατήρητα. Ο ίδιος, όμως, είναι ξεχωριστός. Είναι σε άλλο επίπεδο στο αμυντικό κομμάτι!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα