Μπάρκλεϊ: Ο άρχοντας των... κουβάδων, παίζεις το αντίθετο και πληρώνεσαι! (vids)

Μπάρκλεϊ: Ο άρχοντας των... κουβάδων, παίζεις το αντίθετο και πληρώνεσαι! (vids)

Νίκος Καρφής
Μπάρκλεϊ: Ο άρχοντας των... κουβάδων, παίζεις το αντίθετο και πληρώνεσαι! (vids)

bet365

O γίγαντας Τσαρλς Μπάρκλεϊ συνεχίζει να... σπάει όλα τα ρεκόρ στους κουβάδες και το gazzetta.gr θυμίζει όλες τις αποτυχημένες προβλέψεις του τα τελευταία χρόνια.

Ο θρύλος του ΝΒΑ και νυν αναλυτής της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, Τσαρλς Μπάρκλεί ξαναχτύπησε χθες με πρόβλεψη για το Ρόκετς-Λέικερς και όπως αναμενόταν πήγε άλλον έναν... κουβά.

Ο Sir Charles δήλωσε πως οι Λέικερς θα κυριαρχήσουν απέναντι στους Ρόκετς. Όμως το Χιούστον τους... διέλυσε με 23 πόντους διαφορά, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να έχει 0 στην 4η περίοδο.

Με αφορμή το νέο... μαργαριτάρι του Μπάρκλεϊ, το gazzetta.gr σας θυμίζει το αφιέρωμα του για τους αμέτρητους... κουβάδες του Μπάρκλεϊ. Προσοχή στους παίκτες του στοιχήματος. Παίξτε το αντίθετο από αυτό που θα προτείνει και θα πάτε ταμείο.

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2017-18, ο Τσαρλς είχε πει: «Οι Κλίπερς θα πάνε τελικούς στη Δύση. Είναι σίγουρο»

Αποτέλεσμα: Δεν μπήκαν ούτε playoffs

Πάμε και στη σεζόν 2018-19. Mε το σκορ στο στο 3-2 υπέρ των Ουόριορς, ο Sir Charles είχε πει στην εκπομπή του TNT πως οι πολεμιστές θα αποκλειστούν από τους Ρόκετς, αφού δεν θα έχουν τον KD.

Αποτέλεσμα: Οι Ουόριορς έκαναν το break στο Game 6 και προκρίθηκαν στους τελικούς Δύσης

Ο τραυματισμός του KD στο Game 5 των Ουόριορς με τους Ρόκετς συνέχισε να επηρεάζει τον Μπάρκλεϊ που δεν...ντράπηκε να στηρίξει τους Μπλέιζερς στη σειρά με το Γκόλντεν Στέιτ

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν τη σειρά οι Ουόριορς χωρίς τον Ντουράντ. Ούτε αυτήν ούτε οποιαδήποτε άλλη...»

Αποτέλεσμα: «Σκούπα» οι Ουόριορς και τελικοί ΝΒΑ

Τα... όργια του συνεχίστηκαν και στους τελικούς Ανατολής. Μετά το Game 1 και τη νίκη των Μπακς, ανέφερε πως το Μιλγουόκι δεν χρειάζεται να παίξει καλά για να κερδίσει και θα περάσει εύκολα στην επόμενη φάση.

«Οι Μπακς δεν έπαιξαν καλά. Το Τορόντο ήταν καλύτερο μέχρι το τρίτο δωδεκάλεπτο και όταν παίζεις τόσο καλά εκτός έδρας, θα πρέπει να κερδίζεις. Γι’ αυτό για μένα το Μιλγουόκι θα κερδίσει αυτή τη σειρά. Δεν χρειάζεται να παίξει φοβερά για να κερδίσει»

Αποτέλεσμα: Οι Ράπτορς πέρασαν με 4-2 νίκες στους τελικούς του ΝΒΑ, ενώ βρέθηκαν πίσω με 2-0

Πάμε και στο Game 5 των Μπακς με τους Ράπτορς από την περσινή σεζόν, όπου ο θεούλης βγήκε και δήλωσε: «Σας εγγυώμαι ότι οι Μπακς θα νικήσουν απόψε! Σας εγγυώμαι! Έχω επιλέξει τους Μπακς να κερδίσουν τη σειρά. Δεν με νοιάζει, θέλω να δω επτά παιχνίδια…».

Aποτέλεσμα: Break οι Ράπτορς

Πάμε και στα πιο πρόσφατα

Πριν ξεκινήσει η σειρά των Μπλέιζερς με τους Λέικερς, ο Μπάρκλεϊ προέβλεψε πρόκριση του Πόρτλαντ

Αποτέλεσμα: Πρόκριση Λέικερς με 4-1

Μετά το break των Μπλέιζερς στο Game 1, ο Sir Charles έβγαλε... σκούπες, θέλοντας να πει πως θα γίνει 4-0 η σειρά.

Αποτέλεσμα: 4 σερί νίκες των Λεικερς και πρόκριση

Και κλείνουμε με το χθεσινό show. «Νομίζω ότι οι Λέικερς είναι κακό ματσάρισμα για τους Ρόκετς. Είναι πολύ... μικροί για τους Λέικερς. Ο Άντονι Ντέιβις, ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Τζαβέιλ ΜακΓκι θα κάνουν πλάκα στην επίθεση και τα ριμπάουντ! Δεν πιστεύω ότι θα είναι καλή σειρά...».

Aποτέλεσμα: Νίκη των Ρόκετς με 23 πόντους διαφορά

Στην επόμενη πρόβλεψη που θα κάνει ο Τσαρλς, ξέρετε τι θα πρέπει να κάνετε. Απλά να παίξετε το αντίθετο και θα πληρωθείτε!

 

NBA Τελευταία Νέα