Πόποβιτς: Πουλάει τη βίλα του στο Σαν Αντόνιο και... φουντώνει τα σενάρια για Νετς! (pic)

Γιώργος Κούβαρης
Πόποβιτς: Πουλάει τη βίλα του στο Σαν Αντόνιο και... φουντώνει τα σενάρια για Νετς! (pic)

bet365

Φωτιές άναψε ο Γκρεγκ Πόποβιτς λίγες μέρες μετά τα νέα σενάρια που τον θέλουν ως υποψήφιο για τον πάγκο των Μπρούκλιν Νετς, καθώς έβγαλε και πάλι στο... σφυρί τη βίλα του στο Σαν Αντόνιο!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά; Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση του Γκρεγκ Πόποβιτς να πουλήσει την πολυτελέστατη βίλα του στο Σαν Αντόνιο, «φούντωσε» και πάλι τα σενάρια για πιθανή μετακόμισή του στο Μπρούκλιν.

Βέβαια η συγκεκριμένη κίνηση ίσως και να μην σημαίνει τίποτα απολύτως αφού είχε προσπαθήσει να την πουλήσει και πριν από έναν χρόνο, αλλά τον Ιανουάριο του 2020 απέσυρε το πωλητήριο. Το σίγουρο είναι, και αυτό ενισχύει περισσότερο τα εν λόγω σενάρια, είναι ότι κατέβασε πολύ την τιμή, με το πωλητήριο να ανέρχεται στα 3,1 εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού συνδέουν αυτήν την απόφαση του έμπειρου προπονητή με το ενδιαφέρον των Μπρούκλιν Νετς αφού αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων της ομάδας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα